• U bent ingelogd als:

SVM opent de beker met gelijkspel tegen VVJ

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De eerste bekerwedstrijd van de geel blauwen uit bij VVJ in Utrecht eindigde in een gelijke stand.

In de eerste helft een gelijk opgaande strijd met weinig uit gespeelde kansen voor beide teams.Trainer Kevin van der Liefde beschikt nog niet over alle selectie spelers. Zo zijn Sjoerd Burgers, Alexander McLean, Mike de Kok, Fons van Klaren,Stijn Orsel en Jordi van der Lee nog niet beschikbaar.Erno Steenbrink en Derk de Brauw hebben voor hun studie gekozen ; Bjorn Engel gaat lager voetballen en Djoey Engel verblijft in het buitenland.Kevin van Dronkelaar,Diederick Hafkemeyer en Marcel Melissen zijn nu de ervaren spelers,die de selectie op sleeptouw gaan nemen.

De selectie is aangevuld met talentvolle spelers uit de eigen jeugd,Jorn Brefeld speelde speelde  goed in de verdediging samen met Aydo Halilov .Jelle van de Tol speelde goed op het middenveld.

SVM loerde op de counter en VVJ speelde de Engelse variant met veel hoge voorzetten richting de  SVM verdediging.Uit een cormer kwam VVJ toch onverwachts op de 1-0 voorsprong.Op een knap schot op de lat van de  goed spelende Marcel Melissen na werd de rust stand bereikt.

In de 2e helftging een  feller SVM op jacht naar de gelijkmaker.Toch benutte VVJ  de terecht gegeven penalty en bouwde de voorsprong uit naar 2-0.Dit was kennelijk de prikkel voor SVM.Eerst soleerde Marcel Melissen knap door de VVJ defensie en scoorde fraai de aansluitingstreffer. Een wakker geschut SVM ging op jacht naar de gelijkmaker en Kevin van Dronkelaar schoot de vrije trap onberispelijk in :2-2. SVM kreeg nog kansen om de winst mee naar huis te nemen.Eindstand 2-2.

Poule indeling bekercompetitie: Altius1;BZC13;VVJ en SVM.

Volgende wedstrijd:zaterdag 9 september  SVM tegen BZC om 14.30 uur

Selctie SVM 1: Stijn Orsel(k)Frank van Klaren(k)Fons van Klaren,Kevin van Dronkelaar,Chester Kemp,Marcel Melissen,Jordi van der Lee,Diedrick Haftemeyer, Sjoerd Burgers,Mike de Kok,Jordi beckers,Alexander Mclean,Danny de Bie,Jorn Brefeld,Aydo Halilov,Jelle van de Tol,Alexander Temme,Jesper van Rooijen.