• U bent ingelogd als:

SVM op de goede weg.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM speelt  ook Sv Lopik van de mat!

Een ongewijzigd SVM liet vanaf de eerste minuut al zien dat Sv Lopik een zware middag tegemoet ging. Winst betekende een stap je hoger naar de middenmoot, bij verlies zouden de degradatie zorgen toenemen. Een soms sprankelend  voetballend SVM stelde al in de eerste minuten de Lopik verdediging zwaar op de proef. Na de eerste kans van Mike de Kok scoorde de goed voetballende Marcel Melissen na 4 minuten de openingstreffer voor de geel blauwen. De soms wat warrig fluitende scheidsrechter keurde ten onrechte het doelpunt wegens buitenspel  af. SVM speelde vanaf de eerste minuut fel op de bal en drong Lopik steeds verder  terug. Goudhaantje Mike de Kok had na ruim een kwartier spelen de 1-0 op de schoen, maar strandde op de voortreffelijke Lopik goalie.

Marcel Melissen scoorde uit weer een prachtige aanval de verdiende 1-0.Mike  de Kok werd voor iedereen duidelijk waarneembaar in het strafschop gebied onderuit gehaald, maar kreeg geen penalty.Lopik loerde wel op de counter en had na enkele kleine 30 minuten bijna succes. Mike de Kok scoorde de 2-0 voorsprong. SVM voelde dat er meer inzit en bijna was het Marcel Melissen gelukt om de rust met 3-0 in te gaan, maar trof weer tikte de Lopik goalie de bal corner.

Na de theepauze en met de wind nu tegen werd Lopik gevaarlijker en creerde wel wat kleine kansjes, maar SVM goalie Stijn Orsel hield zijn doel schoen. Jammer dat de licht geblesseerde Joey  Engel moest worden gewisseld.Zo, n 20 minuten in de tweede helft zette SVM een tikkie- tikkie aanval op.De hard werkende Erno Steenbrink  tekende voor de 3-0.En even later na  weer  tikkie -tikkie aanval  Derk de Brauw de veilige 4-0.Even verslapte de SVM verdediging en prompt scoorde Lopik de 4-1.Marcel Melissen bekroonde zijn goede spel met de 5-1.

Een compliment van het hele team voor de motivatie,het soms prachtige aanvalsspel en de solide verdediging. SVM pakt weer 3 belangrijke punten en klimt langzaam maar zeker omhoog.

Programma: SVM gaat op bezoek bij Desto en kan bij winst weer goede zaken doen. Nog 6 finales te gaan.Heel voorzichtig wordt al gedacht aan een periode titel.SVM 2 won  met 5-2 van Geinoord.