• U bent ingelogd als:

SVM net niet gelijk tegen DOSC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM net geen gelijkspel

Vandaag speelde SVM uit tegen streekgenoot DOSC. In de eerste competitie helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Met Roy Wijman weer centraal achterin en Marcel Melissen op het middenveld gaf SVM   in het begin iets te  veel ruimte weg, waardoor de gastheren in de 9e minuut de 1-0 scoorden. SVM toonde karakter en knokte zich goed terug in de wedstrijd. Na ruim een half uur spelen werd Stijn Orsel door een zware overtreding in het strafschopgebied onderuit gehaald. Mike de Kok benutte de penalty  voor de 1-1.Vlak voor het rustsignaal van de goed fluitende scheidsrechter Belkaraouia  lukte het Jordi van der Lee net niet op de 1-2 op het scorebord te zetten.

Een ongewijzigd SVM ging na de theepauze op jacht naar een 2e doelpunt, maar kwam in de 50e minuut volkomen onverwachts door onoplettendheid opnieuw op een 2-1 achterstand. SVM zette aan voor de gelijkmaker. Marcel Melissen tekende voor de 2-2. DOSC kwam al enkele minuten later weer op de 3-2 voorspong. SVM geloofde in een goed resultaat en zette alles op alles voor de verdiende gelijkmaker.DOSC hield met veel moeite de voorsprong vast. SVM verdiende een gelijkspel maar kreeg het niet!

SVM blijft door dit resultaat in de gevarenzone en zal de komende wedstrijden punten moeten gaan pakken om de nacompetitie te ontlopen. Mike Boshuis en Chester Kemp vielen goed in. Aanstaande zaterdag komt het op de 4e plaats staande Lopik op bezoek.