• U bent ingelogd als:

SVM laat kans liggen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM benut de kansen niet en verliest onnodig uit bij HMS

 

Op het koude en winderige complex bij HMS was het de vraag of de geel blauwe trots als koploper de winterstop in zou gaan. Runner up HMS had de laatste wedstrijden overtuigend gewonnen. SVM moest het vanmiddag doen zonder spelbepaler Kevin Timman, maar ging volop voor de winst. Zeker de eerste 25 minuten dicteerde SVM het spel, kreeg genoeg kansen.Mike de Kok en Jordi van der Lee hadden hun vizier niet op scherp.HMS kwam er gewoon niet  aan te pas. Gaande weg de eerste helft werd HMS wat gevaarlijker ,maar SVM goalie Max Koetze hield zijn doel schoon.De betere kansen waren voor de geel- blauwen. Ruststand 0-0.

Met de wind in de rug begon een ongewijzigd SVM aan de 2e helft.SVM werkte hard, maar toonde minder agressie  en liet HMS toch te makkelijk in de wedstrijd komen. En HMS beschikt over slimme voorhoede spelers, die behalve  goed kunnen voetballen ook de kunst verstaan om een stapje extra te zetten. Na een kleine 10 minuten komt HMS op de 1-0 door matig verdedigen van SVM. Het moet gezegd SVM probeerde het wel ,toonde inzet ,maar werd niet echt gevaarlijk !  Op jacht naar de gelijkmaker scoort HMS na 62 minuten toch  de 2-0 doordat de SVM verdediging niet resoluut optreedt. SVM ging de laatste 20 minuten  in de verdediging een op een spelen en ging vol op de aanval spelen en had ook de pech dat een schot op de paal belandde. Met nog 10 minuten spelen scoort HMS de 3-0.SVM  speelde een goede eerste helft ,maar dwong veel  te weinig af. Concurrent Hercules won met 2-0 van t Vliegdorp en gaat als koploper de winterstop in. SVM gaat in de winterstop naar Texel om bij te tanken om  goed uitgerust op 19 januari aan de 2e competitie helft te beginnen.

De wisselspelers: Mike Boshuis, Bas van Dijk en Mark Gaasenbeek vielen goed in voor de moegestreden Joey el Boutyi, Frank van Brenk en Jordi van der Lee.

Geef een reactie