• U bent ingelogd als:

SVM laat dure punten liggen bij FC Driebegen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM hervat de competitie met nederlaag

Tegen het onderaan staande FC Driebergen gunde een pover SVM de volle winst aan de gastheren. SVM kwam al na enkele kleine 10 minuten spelen op een 1-0 achterstand door het onsamenhangende spel van de Maartensdijks trots. Maar na een kwartier spelen gaf de altijd hard werkende Mike de Kok het juiste voorbeeld door fraai de gelijkmaker binnen te schieten. Dezelfde Mike de Kok was een plaag voor de FC Driebergen verdediging en had de pech dat zijn schoten op de paal en lat belanden. SVM ging wat beter spelen, maar gaf bij een vrije trap FC Driebergen weer te veel ruimte weg in de verdediging en stond met de rust weer met 2-1 achter.

Met 2 wissels in de ploeg begon SVM weer te slap aan de wedstrijd en stond al snel op een 3-1 achterstand. SVM was nog steeds onvoldoende bij de les. Mike de Kok kreeg de kans op de aansluitingstreffer, maar wist de doelman van FC Driebergen niet te passeren. Met nog enkele klein 20 minuten te spelen tikte Jelle v.d. Tol de 3-2 binnen. FC Driebergen loerde op e counter en zette de geel blauwen op een 4-2 achterstand. Dat weer Mike de Kok de stand nog terug bracht op 4-3 mocht niet meer baten. SVM speelde niet als hecht team, gaf veel te veel ruimte weg en verloor onnodig van de rode lantaarndrager. Waren de kansen beter benut dan had er meer ingezeten.

De volgende week zal SVM uit een ander vaatje moeten tappen thuis tegenĀ  FC Everstein om te zorgen dat de 3 pinten in Maartensdijk blijven.