• U bent ingelogd als:

SVM bovenaan in de 4e klasse

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM neemt dankzij bliksem start de volle winst mee naar huis.

Genietend van een lekker najaar zonnetje scoorde Mike de Kok na een kleine minuut spelen al de 0-1 op bezoek bij vv Vianen. SVM bleef gevaarlijk dankzij goed uitgevoerde counters. Ook de verdediging, zonder de zieke Wessel Huigen, stond hun mannetje en gaf geen kansen weg. Het wachten was eigenlijk op meer SVM goals. Kansen kregen de SVM spitsen volop. Roy Wijman zorgde voor de juiste aansluiting vanuit het middenveld. SVM had voor het rustsignaal van de goed fluitende scheidsrechter al de wedstrijd moeten beslissen.

Een feller vv Vianen nam het initiatief van SVM na de rust over en zorgde voor meer gevaar in de SVM verdediging. Echte kansen kreeg vv Vianen niet en een wat te makkelijk gegeven penalty werd door Vianen benut en de stand was 1-1.SVM toonde karakter en uit een prima voorzet van Chester Kemp scoorde Mike de Kok binnen 5 minuten de 1-2 voorsprong. SVM kreeg steeds meer ruimte maar slaagde er niet in om de bevrijdende 1-3 te scoren.

SVM deed door de andere uitslagen goede zaken en kan op 17 november thuis bij winst de eerste periode pakken en staat nu fraai bovenaan. En nog een pluspunt: de ziekenboeg loopt langzaam maar zeker leeg.

Bas van Dijk, Frank van Benk en Stijn Orsel vielen goed.

Geef een reactie