• U bent ingelogd als:

SVM blijft winnen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Sterke 2e helft levert SVM weer de winst!

Zonder de licht geblesseerde Derk de Brauw gaf SVM al in de eerste minuten haar visite kaartje af aan de verdediging van FC Driebergen.Belang voor SVM  winnen, belang voor FC Driebergen minimaal een gelijkspel. De geel blauwen gaven weinig ruimte weg tegen de kopsterke aanval van de gastheren.Een overtreding net buiten het strafschop gebied leverde zoveel problemen op dat SVM een cadeautje kreeg van de goed fluitende scheidsrechter. Aanvoerder Diederik Haftemeyer benutte de strafschop niet  en zette SVM niet op de 0-1 voorsprong. FC Driebergen nam het initiatief over en met het nodige geluk haalde SVM de 0-0 ruststand.

In de 2e helft een feller en korter dekkend SVM dat op jacht ging naar de voorsprong. Met Sjoerd Burgers voor de licht geblesseerde Djoey Engel had het middenveld van de geel blauwen aan kracht gewonnen. Al in de 46 minuut dacht SVM op de 0-1 te komen, maar de zeer goed keepende Driebergen goalie stopte het harde schot van Bjorn Engel. Driebergen liet enkele minuten later zien hoe het wel moest en scoorde met een bekeken kopbal de 1-0.Het leek wel of deze achterstand het SVM team motiveerde om een stapje extra te doen Slechts enkele minuten later  scoorde Marcel Melissen de verdiende gelijkmaker. SVM kreeg steeds meer grip op de wedstrijd  en wilde winnen. In de 53 minuut was Mike de de Kok weer eens ongrijpbaar en scoorde na goed doorzetten van kilometer vreter Erno Steenbrink de 1-2 voorsprong. De Driebergen goalie bleef nog even een sta in de weg, maar moest na een klein kwartier spelen toch de 1-3 toestaan. Diederik Haftemeyer was de maker van de 1-3.

SVM wilde en kreeg meer en kwartier voor het laatste fluitsignaal scoorde goudhaantje Mike de Kok weer en stelde de winst veilig 1-4.Fc Driebergen sputterde wel nog wat tegen en kwam nog terug op 2-4.SVM had de pech dat de Driebergen doelman zijn team behoedde op een grotere achterstand.

Mike de Kok scoorde vlak voor tijd 2-5.SVM pakt weer 3 heel belangrijke punten en is bijna een veilige haven.

Zaterdag wacht thuis de uitdaging tegen Focus. Met de zelfde inzet en teamspirit en dan een hele wedstrijd  moet SVM  weer 3 punten kunnen halen en zich  zo goed  als veilig spelen.