• U bent ingelogd als:

SVM benoemt nieuwe hoofdtrainer

Geplaatst in Clubnieuws

Ligtermoet start trainerscarrière bij derdeklasser SVM

Kevin Ligtermoet wordt met ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van SVM.

Bij de derdeklasser uit Maartensdijk volgt de huidige routinier van derdedivisionist Hercules uit Utrecht Kevin de Liefde op, die naar het Zeister Saestum verkast.

Ligtermoet (31) maakte eerder deze maand bekend dat hij na dit seizoen een punt zet achter zijn actieve loopbaan. De inwoner van De Bilt traint nu al de J.O 17 van Hercules. ,,Het kan nooit kwaad om een keer in een andere keuken te kijken”, aldus Ligtermoet. ,,Ik heb altijd gezegd dat ik meer wil doen in het trainersvak. Daarom heb ik na mijn beslissing om te stoppen met voetballen om me heen gekeken en kwam ik in contact met SVM. Het is lekker dichtbij en de derde klasse is een mooi niveau om te beginnen.”