• U bent ingelogd als:

SVM al weken van slag

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM helpt degradatie van VOP te voorkomen.

Na de teleurstellende vorige thuiswedstrijd toonde SVM wel de wil en inzet om er een leuke wedstrijd van te gaan maken. Met de weer herstelde Bjorn Engel in de basis kwamen er direct al wat kleine kansjes.VOP loerde op de counter met de snelle buitenspelers en de zeer balvaste spits en kwam al snel door slordig verdedigen op de 0-1.VOP had nog 1 punt nodig om niet te degraderen. SVM herstelde zich enigszins en werd gevaarlijker. Maar het probleem zit bij het geel blauwen niet in het creëren van kansen maar in het benutten ervan. Enkele goede reddingen van de talentvolle keeper van SVM B 1 voorkwam dat VOP snel uit liep naar de 0-2.De weer herstelde Bjorn Engel tekende voor de gelijkmaker 1-1.SVM ging op jacht naar de voorsprong, maar VOP strafte ongenadig verdedigingsfouten in de achterhoede af en liep uit naar een 1-3 voorsprong. Hoe kan het toch dat de teamafspraken bij SVM er al 2 wedstrijden niet meer zijn? Jammer dat Djoey Engel met een enkel blessure naar de kant moeste. Marco Willemsekwam  er als spits bij.

Na de theepauze en onder de prima leiding van scheidsrechter Heek probeerde SVM het wel, maar speelde zonder overtuiging. Goede schoten van de wisselvallig spelende Marcel Melissen gingen er net niet in. Diederik Hafkemeyer  lukte het niet en Erno Steenbrink scoorde niet.

SVM ging steeds slordiger voetballen en VOP kreeg veel ruimte en voerde de score op naar 1-5.Marco Willemse maakte nog wel fraai de 2-5.VOP bepaalde de uitslag op 2-6. SVM heeft in de laatste 3 wedstrijden maar liefst 14  doelpunten tegen gekregen en slechts  3 keer zelf gescoord. Vanmiddag  debuteerden zeer verdienstelijk  2 jonge talenten uit de B1 : Boris van t Land keeper en Lars Liersen de linksbuiten!

SVM heeft  tot en met de winterstop een goed resultaat neergezet met als beloning handhaving in deze 3e klasse.Maar er had meer in gezeten qua punten aantal.De staf kan gaan bouwen voor het nieuwe seizoen en gaat talenten uit de A en B jeugd inpassen.

SVM 2 deed het beter en speelde keurig gelijk tegen DOVO 3.Uitslag 3-3.

De volgende week speelt SVM 1 de laatste wedsstrijd uit in Hoevelaken.