• U bent ingelogd als:

SVL wint inhaalwedstrijd met 3- 0.  

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Zowel voor SVL als voor Woudenberg stond er veel op het spel, voor beide gold: winnen was aansluiten bij de middenmoot, verliezen onderaan blijven bungelen.Vanaf het begin van de wedstrijd wekte SVL de indruk de betere ploeg te willen zijn, al kwam dat er niet echt uit door nogal wat balverlies door slechte passes  en een tegenstander die zich en bloc verzette. Dat SVL voortdurend aandrong bleek voor de rust alleen al aan de hoeveelheid hoekschoppen die afgedwongen werden. Helaas werd daar geen resultaat uit gehaald.

Het lukte Woudenberg ook een paar keer om tot een doelpoging te komen, maar het bleef bij een poging. Ook voor Selçuk trouwens, die na een half uur spelen maar net miste.

De wedstrijd kreeg een heel ander aanzien nadat in de 56e minuut Alex van Eem de voorzet van Danny Kuijer binnen trapte, 1 – 0. Vanaf dat moment was SVL heer en meester en drie minuten na zijn eerste goal later kopte Alex van Eem uit een hoekschop de tweede binnen: 3 – 0 en een zuivere hattrick voor Alex.

In 86e minuut was er een verdiende publiekswissel voor Alex van Eem. Anis el Makrini verving hem.

Woudenberg was in de 88e minuut nog dicht bij de eretreffer, maar de voor Geert-Willem Merkens ingevallen Paul Emons redde voortreffelijk zoals hij de hele wedstrijd een prima keeper bleek te zijn, maar dat wisten we eigenlijk al wel.

SVL won dus met 3-0 en we mogen gerust vaststellen dat dit verdiend was.

Het stijgt hierdoor twee plaatsen op de ranglijst naar plek 9.

M.v.d.P.