• U bent ingelogd als:

SVL 1 – Zuidvogels 1 0 – 4

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Zaterdag 1 april 2017.

Je zou wensen dat het een 1 aprilgrap was, maar helaas is het de naakte waarheid. Vooraf was een interessante wedstrijd te verwachten omdat Zuidvogels de tweede plaats bezette die SVL zo graag terug wilde na het verlies van vorige week tegen DTS uit Ede. In het begin zag het er af en toe ook wel naar uit dat de Langbroekers zo iets zouden kunnen  bewerkstelligen. In de 16e minuut produceerden zij een flitsende aanval waarbij de bal snel werd doorgespeeld en eindigde bij Selcuk Albayrak die helaas te hoog mikte waardoor de bal  dus over vloog. Onmiddellijke daarna lukte het de Zuidvogels wel om de scoren al ging daar enig geklungel van de SVL-verdediging aan vooraf, 0-1 dus. Maar in de 25e minuut was er weer een enorme kans voor SVL. Via Selcuk Albayrak en Willem Baaij kwam de bal bij Thomas Malolepszy die zomaar voor inschieten was, maar weer geen succes. Zes minuten daarna had Zuidvogels ook zomaar op 0-2 moeten komen, maar dat schot ging via de bovenligger uit. Tot toen ging het spel aardig gelijk op met aan weerskanten mogelijkheden die niet benut konden worden. In de 30e minuut bijvoorbeeld toen Geert Willem Merkens op tijd ingreep. In de 42e minuut kwam Zuidvogels dan toch aan de 0-2 uit een vrije trap die ingekopt werd. Het scheelde een minuut later weer niet veel of Selcuk had de stand een wat vriendelijker aanzien kunnen geven, maar weer helaas….

Rust.

Mehmet Kaya kwam niet terug op het veld, hij was vervangen door Martijn Verkerk. Het spel in de tweede helft was er niet beter opgeworden, aan beide kanten was er geknoei. Hoewel geknoei of geen geknoei, in de 63e minuut wist Zuidvogels toch  de 0-3 aan te laten tekenen. SVL was er helemaal aan, er kwam geen pass meer aan en alle afvallende ballen waren ook voor de Zuidvogels. In de 73e minuut kwam Marijn Kroodsma Anis el Makrini vervangen en in de 80e ging Danny Kuijer eraf voor Ismet Sahin wat zijn eerste optreden in dit elftal betekende. Het mocht allemaal niet meer baten, Zuidvogels sloot in de 84e minuut af met nog een doelpunt zodat de eindstand 0-4 was.

Twee weken geleden prijkte SVL nog op een tweede plaats. Door twee maal achter elkaar te verliezen staat het nu zesde, want de concurrentie slaap niet.

M.v.D.P.

De spelers: Geert Willem Merkens – Bram Peeters – Frank Barte – Bastin Hofman – Danny Kuijer (Ismet Sahin) – Anis el Makrini (Marijn Kroodsma) –  Thomas Malolepszy – Alex van Eem – Selcuk Albayrak  Mehmet Kaya (Martijn Verkerk) – Willem Baaij.