• U bent ingelogd als:

SVL 1 – Volendam 1 0 – 0

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

zaterdag 10 september 2016

In de tweede wedstrijd van de nieuwe competitie wist SVL overeind te blijven tegen een Volendam dat de hele wedstrijd de betere en gevaarlijkere ploeg was.

Het is zeker een compliment waard dat de Langbroekse formatie met veel werklust en volhoudingsvermogen zich telkens uit soms wel heel precaire situaties wist te redden.

In de eerste helft was er na 20 minuten weliswaar een kans(je) voor Martijn Verkerk, maar daar bleef het bij. Dat er met de rust nog een brilstand op het bord prijkte geeft ook wel weer aan dat Volendam ook niet bij machte was om door te drukken. Al hun opportunistische pogingen strandden bij een prima verdedigende Langbroekse achterhoede. Van het warme weer hadden beide ploegen last en de drinkpauze in de 23e (en de 62e) minuut zal dan ook voor iedereen aangenaam geweest zijn. Voor de rust werd Martijn Verkerk gewisseld door Mark van Oudbroekhuizen die na een heel lange tijd van blessureleed weer van de partij was.

Tien minuten na de rust, het spelbeeld was nog hetzelfde, klonk er een voorzichtig gejuich op, maar dat duurde maar heel kort toen bleek dat er een buitenspel doelpunt van SVL werd afgekeurd. In de 61e minuut was er een bijna even luid negatief geluid van schrik te horen toen er bijna een Volendam’s doelpunt viel, maar met vereende krachten wisten onze mannen dit te voorkomen. Negen minuten later was het weer even schrikken toen onze aanvoerder Walter Cremers er met een rugblessure vanaf moest, hij werd vervangen door Marijn Kroodsma.

Hoe verder naar het einde van de wedstrijd hoe meer onze gasten aandrongen, maar zoals gezegd: SVL wist stand te houden.

Het team: Geert-Willem Merkens – Bram Peeters – Roben Schenk – Frank Barte – Danny Kuijer – Walter Cremers (Marijn Kroodsma) – Martijn Verkerk (Mark van Oudbroekhuizen) – Wouter van Hoof – Selcuk Albayrak – Mehmet Kaya – Willem Baaij.

Volgende week: Uit bij Woudenberg, J.F.Kennedylaan 116, aanvang  14.30 u.

M.v.d.P.