• U bent ingelogd als:

SVL 1 – Aalsmeer 1  0 – 0 

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Zaterdag 15 oktober 2016

De wedstrijd tegen Aalsmeer moest al in de eerste minuut worden stilgelegd door een vervelende blessure van Roben Schenk die hier voor zelfs naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Wouter van Hoof werd hierdoor al vroeg van de reservebank geroepen om in te vallen.

Over de wedstrijd kunnen we deze keer kort zijn. Hoe fanatiek beide ploegen er ook voor gingen, het lukte ze allebei niet om door goede combinaties tot werkelijk reële kansen te komen. Waren de mogelijkheden in het eerste gedeelte van de eerste helft misschien nog het meest voor SVL, in de 13e minuut bijvoorbeeld door een fantastisch ver, hard en goedgericht schot van wie anders dan Willem Baaij dat helaas tegen de paal belandde, terug ketste voor de voeten van Walter Cremers, maar die kon het helaas net niet afmaken.

In het tweede gedeelte van die eerste helft kreeg Aalsmeer wat meer de overhand en ook die hadden pech dat een op doel geschoten bal net voorlangs ging.

Na de rust was het spel van beide teams niet veel anders. Er werd van allebei de kanten hardnekkig naar openingen gezocht, maar ‘weg is weg’ was merendeel het credo.

In de 54e minuut was er wel weer een aardige mogelijkheid voor de Langbroekers, maar het ontbrak aan dat laatste juiste tikje, en in de 61e minuut moest Geert-Willem Merkens zich weer eens van zijn beste kant laten zien op een gerichte inzet van de tegenstanders, wat aangeeft dat ook Aalsmeer zich er soms doorheen wist te worstelen.

Halverwege de tweede helft bracht Jan Gaasbeek Thomas Malolepszy in het veld voor Joran Hofman (gele kaart in de 33e minuut) en om nog meer versterking in de aanval te krijgen kwam ook Martijn Verkerk er nog in. Hij verving Mehmet Kaya, die overigens een prima partij speelde.

Maar 0 – 0 was het en dat bleef het.

 

Wie stonden er in het veld: Geert-Willem Merkens – Roben Schenk (Wouter van Hoof) – Mark van Oudbroekhuizen – Frank Barte – Bastin Hofman – Walter Cremers – Danny Kuijer – Joran Hofman (Thomas Malolepszy) – Selçuk Albayrak – Mehmet Kaya (Martijn Verkerk) – Willem Baaij.

 

M.v.d.P.

 

Volgende week is er geen competitie.                                29 oktober uit tegen Zuidvogels.