• U bent ingelogd als:

SV Lopik na nederlaag tegen vv ZAP uitgebekerd

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De Lopik ploeg keek al vroeg tegen een 1-0 achterstand aan, door op het op het middenveld verkeerd terug te spelen kwam de thuisploeg na enkele minuten op een 1-0 voorsprong.

 Na de openingsfase was het woord aan de SV Lopik ploeg, in de 8e minuut werd Dick de Knikker binnen het strafschopgebied onderuit gehaald en scheidsrechter Bos kende een strafschop toe aan Lopik, deze werd genomen en benut door Jacco Borst   zodat de partijen weer op gelijke voet kwamen 1-1.

In de eerste helft werd de Lopik ploeg steeds sterker en met een goede uithaal bracht hij de Lopik

ploeg op een verdiende 1-2 voorsprong.

Dit werd tevens de ruststand.

Vanaf het begin van de tweede helft kreeg de Lopik ploeg het moeilijk en binnen tien minuten

kwam de thuisploeg naast Lopik door een eigen doelpunt van Peter van Wijk die de bal verkeerd

raakte en achter doelman Stan van Vliet terecht kwam 2-2.

In de 60e minuut van de wedstrijd Robbin de Vos in het veld voor Bas Landman.

Een minuut later was het Dave van de Akker die zijn tweede gele kaart kreeg met gevolg een uitsluiting voor de Lopik verdediger.

Direct hierna profiteerde de thuisploeg van de meer situatie en men scoorde 3-2.

De ploeg ging door met  tien man en men kreeg nog voldoende de gelegenheid om naast de  ZAP ploeg te komen, zo was Dick de Knikker dicht bij de gelijkmaker en ook Ardy de With maar de bal ging rakelings naast of over het doel.

In de 70e minuut volgde aan Lopik zijde de tweede wissel Peter van Wijk verliet moegestreden het veld en in zijn plaats kwam Hakim Taounza.

Kort voor het einde was het Dick de Knikker die geblesseerd het veld moest verlaten en in zijn plaats kwam Paul Coenen die voor het eerst weer enkele minuten speeltijd kreeg na zijn blessure.

Hierna was het de linker spits van ZAP die goed  doorging en zijn voorzet bereikte een goed mee opgekomen medespeler die beheerst afrondde en de thuisploeg kort voor het einde op een

4-2 voorsprong zette. Direct hierna floot scheidsrechter Bos voor het einde van de wedstrijd.

De vele supporters van Lopik die ondanks de grote afstand of de lange busreis kunnen terug zien op een goed verlopen bekerseizoen voor de Lopik ploeg met een leuke  afsluiting, ondanks het verlies in de kop van Noord Holland.

Opstelling Lopik

doel Stan van Vliet Dave van de Akker Mark Broekhuizen Matrix Tuls Jonathan Werrie

Peter van Wijk (70e Takim Haounza)  Jacco Borst Bas Landman (60e Bas Landman)

Dick de Knikker (85e Paul Coenen) Ardy de With Davy Boon.

Wat komt voor Lopik.

De eerstvolgende wedstrijd voor de competitie is op zaterdag 28 januari, dan komt Focus uit Culemborg de koploper in de tweede periode op bezoek.