• U bent ingelogd als:

SV Lopik in slotfase onderuit tegen Focus 07.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De Lopik ploeg begon deze middag goed aan de thuiswedstrijd tegen Focus 07. De weersomstandigheden waren aan het begin van de wedstrijd niet zo goed, veel wind en een zwaar veld, maar tijdens de wedstrijd bleef het droog.

Na enkele goede kansen voor de thuisploeg bleef de druk toch op het doel van de bezoekers zonder echt gevaarlijk te worden.

De uitvallen van de bezoekers waren niet ongevaarlijk.

Bij een van de schaarse uitvallen in de 39e minuut van de wedstrijd was het Illias Dahri van Focus 07 die de ploeg op een 0-1 voorsprong bracht.

Nog voor de rust in de 43e minuut was het Jonathan Werrie die de partijen weer op gelijke hoogte bracht. Kort hierna brak de rust aan met een 1-1 tussenstand.

Na de rust was het de Lopik ploeg die tegen de wind in ging spelen en veel in bal bezit bleef, en de Lopikploeg de bezoekers terug drong op eigen helft.

In de 60e minuut volgde een wissel aan Lopikzijde , Peter van Wijk verliet het veld en in zijn plaats kwam Jordy v.d. Berg.

In de 61e minuut van de wedstrijd kreeg Jonathan Werrie een goede kans maar de bal verdween over het doel van doelman Michel Sprong van Focus 07.

Enkele minuten later werd de bal in de Lopik verdediging niet goed weggewerkt en het was de spits van Focus 07 Dyan Baumgartner die de 1-2 liet aantekenen.

De Lopik ploeg gaf de moed niet op en men trok regelmatig tenaanval en het was de Lopik spits Ardy de With die in de 80e minuut de partijen op gelijke hoogte bracht.

Door wederom niet goed te verdedigen in de Lopik achterhoede was het in de 82e minuut dat Dyan Baumgartner van Focus 07 scoorde en de stand op 2-3 bracht.

De laatste minuten probeerde de Lopik ploeg het nog wel maar zonder succes.

Ook in de vijf minuten durende extra tijd die de prima leidende scheidsrechter C.H. Maas nog aan de wedstrijd toekende werd niet meer gescoord.

Zo bleef de Lopik ploeg met lege handen achter en de Focus 07 ploeg nog een overwinning te gaan voor de eerste plaats in de tweede periode.

 

Voor SV Lopik staat zaterdag de uitwedstrijd tegen Jonathan in Zeist op het programma, aanvang 14.30 uur.

 

Opstelling SV Lopik

 

doel Joey Broekhuizen achter Dave v.d. Akker Mark Broekhuizen Matrix Tuls Tom Grootendorst,

midden Peter van Wijk (60e Jordy v.d. Berg) Floor Manschot Bas Landman Dave Boon, voor

Jonathan Werrie Ardy de With.