• U bent ingelogd als:

SV Eemnes – SV Austerlitz 2-4

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SV Austerlitz heeft de tweede zege op rij behaald. Na een zege thuis op SV Baarn (3-2) en een gelijkspel tegen Bunnik 73′ (1-1) staat Austerlitz nu op een 6e plaats.
Het begon in en tegen Eemnes sterk, en dat leidde in de 20ste minuut met een 0-1 voorsprong. Marvin Steenbeek gaf een afgemeten voorzet op Olaf Prins, die rustig bleef, en met buitenkant schoen de bal langs de keeper schoot.
De volgende 20 minuten waren duidelijk voor voor Eemnes, en de gelijkmaker hing in de lucht. Echter ging Eemnes niet goed met de kansen om, en was het Robin Akeman die de thuisploeg van scoren af hield.
In de 43ste minuut werd het 0-2 door een goede uittrap van Robin Akeman op Olaf Prins. Die via een individuele actie, de bal in de rechter kruising wist te leggen.
Na rust kwam Austerlitz weer goed uit de kleedkamer, de alerte Youri Kroon pikte de bal op na een foute bal in de verdediging van Eemnes. En wist in de 49ste minuut de 0-3 op het scorebord te zetten.
In de 62ste minuut scoorde Tim Prins de 0-4, na een mooie steekbal van Mark ten Haaft wist hij de bal beheerst langs de keeper te schuiven.
Eemnes deed wat terug in de 76ste minuut, ze scoorde de 1-4 via een vrije trap kwam de bal plots voor de voeten van de rechtsbuiten. Hij twijfelde niet en tikte de bal langs de goed keepende Robin Akeman.
In de 92ste minuut werd het nog 2-4 door een mooi  afstandsschot van 20 meter wist de rechtsback de bal knap in de linker onder hoek te schieten.

Opstelling Austerlitz:
Robin Akeman, Frans Tak, Marvin Steenbeek, Menno Kroon, Sander Pasterkamp (45e minuut: Rik van Beek), Leon Goudkuil (65e minuut: Kylian Steenbeek), Mark ten Haaft, Marius Vermeulen, Tim Prins, Olaf Prins (65ste minuut: Jelle Nauta), Youri Kroon

Austerlitz speelt zaterdag 21 oktober de streekderby uit tegen vv ‘t Vliegdorp om 14:30 op sportpark Kerklaan in Soesterberg.