• U bent ingelogd als:

sv DVSU genomineerd voor Passieprijs 2016!

Geplaatst in Rubrieken / Columns


Uit de ruim 400 inschrijvingen zijn 18 genomineerden geselecteerd in 3 categorieën. Sergueï Markovic, vrijwilligerscoördinator, van sv DVSU is genomineerd voor de VriendenLoterij Passieprijs van de meer dan handen vrijwilligersprijs 2016!

Prijsuitreiking
Op 7 december van 17.30 tot 22.00 is in de Deventer Schouwburg de feestelijke prijsuitreiking
Publieksprijs
Naast een juryprijs reiken we per categorie ook een publieksprijs uit. Op www.vrijwilligersprijzen.nl kunnen bezoekers een stem uitbrengen op hun favoriete project of vrijwilliger.

Onze genomineerde
Wie de voetbaluitslagen wil weten, moet bij Sergueï Markovic zijn. Sergueï heeft een onwaarschijnlijk goed geheugen voor deze uitslagen, maar dat is niet de reden dat hij is genomineerd. Sergueï is de duizendpoot van de Utrechtse voetbalvereniging DVSU. Hij is bestuurslid vrijwilligerszaken, webmaster en toernooileider. Hij draait bardiensten, zit in de kluscommissie en weet iedere vrijwilliger te motiveren om zich aan te sluiten bij de club. SergueÏ is de man die vrijwilligersparticipatie binnen DVSU naar een hoger plan heeft weten te tillen. 20 tot 25 uur per week zet hij zich in voor de club. Hij is altijd beschikbaar en bijt zich vast in ieder project alsof zijn leven ervan afhangt. Door zijn enthousiasme raakt iedereen verslingerd aan de club. Zoals de andere vrijwilligers zeggen: Sergueï zorgt dat je graag een extra stapje zet.