• U bent ingelogd als:

Strijdbaar VV Maarssen laat punten liggen bij koploper

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

 

Tegen koploper DOSC in Den Dolder heeft VV Maarssen heren 1 een prima wedstrijd gespeeld en zichzelf misschien wel tekort gedaan. Toen er na 70 minuten een verdiende 0-2 op het scorebord stond, leek een afgetekende overwinning nabij. Toen de stofwolken echter waren opgetrokken, moest VV Maarssen genoegen nemen met een puntendeling: 2-2.

 

In het nieuwe zwarte uittenue van hoofdsponsor Freelance.nl was het Maarssen dat het spelbeeld dicteerde. De duels werden gewonnen, er zat veel diepte in het spel en Maarssen reeg de kansen aaneen. Dat het bij rust nog 0-0 stond, was een klein wonder. 

 

Met Pascal van der Werff op het doel voor de geblesseerd uitgevallen Tim Bakker ging VV Maarssen op zoek naar de openingsgoal. Na goed doorzetten van spits Sebas Jansen kon de Dolderse keeper zijn eerste inzet nog keren, maar de van een oogblessure herstelde Cavit Yavuz was er als de kippen bij om de bal het laatste zetje te geven: eindelijk de 0-1 op het scorebord. VV Maarssen had het gevoel dat er meer te halen was en zette nog een keer aan. Nu was het Sebas Jansen zelf die de bal tegen de touwen joeg en hiermee een veilige marge van twee aantekende.

 

DOSC gaf zich zeker niet gewonnen. De verdediging van Maarssen had de handen vol aan hun vier voorwaartsen en hierdoor kregen juist de andere spelers van DOSC meer ruimte. Eerst profiteerde de lange nummer 4 hiervan, door een bal van dichtbij in te koppen: 1-2. DOSC was nu bovenliggend en voordat Maarssen van de eerste schrik bekomen was, lag ook de 2-2 achter Van der Werff, via een mooi afstandsschot van ongeveer 25 meter. Met nog een kwartier te gaan gingen beide teams vol voor de winst en golfde het spel op en neer. Na 94 minuten vond de ervaren scheidsrechter Westland het welletjes en moesten de teams de punten delen. 

 

Komende zaterdag speelt VV Maarssen 1 de thuiswedstrijd tegen oude bekende Voorwaarts (aanvang 14.30 uur), met na afloop live muziek in de kantine.