• U bent ingelogd als:

Strafschop doet SVM de das om

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

In een gelijk opgaande wedstrijd uit tegen Benschop verdiende SVM zeker een gelijkspel. In de 86 minuut kende de scheidsrechter Benschop een makkelijk gegeven strafschop toe waardoor Benschop op 1-0 kwam. SVM speelde zeker gaandeweg de eerste helft een degelijke partij voetbal, waarin SVM goed georganiseerd stond  en weinig kansen meer weg gaf.

Benschop was in de eerste 10 minuten de beter spelende ploeg  met snelle aanvallen waaardoor  dit team 2 fraaie kansen kreeg die niet werden benut. SVM knokte zich langzaam maar zeker terug en Mike de Kok kreeg de kans om SVM om de 0-1 te zetten. Wat later kopte Erno Steenbrink goed in uit een corner van Djoey Engel:geen doelpunt doordat de bal van de lijn werd gekopt.Ruststand 0-0.

Na de rust  had Benschop wel een veldoverwicht,maar  een ongewijzigd SVM hield knap de nul vast en kreeg steeds meer vat op de wedstrijd.Goede afstandsschoten van Djoey Engel(de vorige week nog uitgeroepen tot speler van de week in de krant) en kansen voor Mike de Kok leverden geen doelpunt op. SVM dacht dat het gelijkspel al binnen was maar tot verbazing van iedereen kende de scheidsrechter Benschop een strafschop toe in de 86 minuut.SVM met 1-0 achter. Dat even later Benschop met een prachtig afstandsschot op 2-0 kwam was goed voor de statistiek. SVM had bij winst goede zaken kunnen doen. Aan inzet en teamspirit lag het zeker niet.

De volgende week speelt SVM thuis tegen het onder aanstaande SEC om 14.30 uur.

Zo spelend moet SVM zich kunnen handhaven in de 3e klasse.