• U bent ingelogd als:

Sterke tweede helft bezorgt SVM gelijkspel

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Derby eindigt in gelijkspel.

Zonder de licht geblesseerde aanvoerder Diederick Hafkemeijer begon SVM overtuigend aan de derby tegen SEC. binnen 15 minuten kreeg SVM de kans om op voorsprong te komen. Tegen een vooral op de counter spelend SEC  hadden Mike de Kok (te zacht rolletje)en Jordy van der Lee (op de paal) de kans om de geel blauwen op voorsprong te zetten. SVM zat goed in de wedstrijd, maar vergeet af en toe nog teveel dat naast goed combinatie spel ook de mouwen moeten worden opgestroopt. De vele jongen talenten kunnen allemaal goed voetballen, maar komen nog wat te kort in fysiek opzicht.

En ja zelf niet scoren is vragen om problemen. Keeper Stijn Orsel redde veel, maar was kansloos in de 44 minuut.1-0 voor Sec Op dat moment zeker niet verdient.

In de 2e helft had coach Remco van de Brink de deJordi van der Lee gewisseld voor Derk de Brauw en ging Marcel Melissen op het middenveld spelen. Door wat te nonchalant spelen verloor SVM de bal en daar maakte SEC dankbaar gebruik van:2-0.SVM liet eindelijk de tanden zien! Eerst  stuurde Marcel Melissen een prachtige pass  op en Mike de Kok scoorde fraai .Vanaf dat moment geloofde SVM weer in een beter resultaat.

SEC was van slag en daar profiteerde weer Mike de Kok  na een scherpe voorzet van al weer Marcel Melissen met een kopbal de 2-2.Had er nog meer ingezeten voor de geel blauwen?

Het laatste kwartier kregen beide teams b nog kansen op de overwinning.Maar gescoord werd er niet meer.Er had voor SVM meer ingezeten, maar vriend en vijand konden zich vinden in een gelijk spel.Mike de Kok had vandaag een hattrick kunnen scoren.

Wissels: Diederick Hafkemeijer ,Fons van Klaren en Derk de Brauw vielen goed in!

De volgende week komt Odysseus op bezoek.