• U bent ingelogd als:

Sterk collectief SVM houdt de drie punten in Maartensdijk

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM doet goede zaken!

Een tot op de botten gemotiveerd SVM pakte in de thuiswedstrijd tegen FC Driebergen drie heel belangrijke punten en verlaat de onderste regionen in de 3e klasse D. Door zelf te winnen en het verlies van de andere laag geplaatste teams kijkt SVM weer naarboven.SVM controleerde de eerste helft en loerde op de counter. Laatste man Marcel Melisse organiseerde zijn verdediging en strooide weer met prachtige passes op de vaak ongrijpbare snelle spits Mike de Kok. Het SVM middenveld met de van een lange blessure weer herstelde Bas van Dijk als dirigent, de creatieve Djoey Engel en Wessel Huigen zorgden steeds voor de aansluiting. De kansen kwamen Er: Joey Engel 2 keer; kopbal net naast van aanvoerder Diederick Hafkemeyer en Mike de Kok hadden hun vizier nog niet op scherp staan. Een ongelukkig moment van SVM goalie Stijn Orsel bracht volkomen onverdiend FC Driebergen op de 0-1.

Na de welverdiende theepauze zette SVM FC Driebergen met de rug tegen de muur. Rond de 60e minuut Zette Djoey Engel de bal goed voor en topscoorder Mike de Kok kopte de gelijkmaker fraai in. SVM zette nog een tandje bij en FC Driebergen had steeds meer overtredingen nodig om het geel blauwen van de verdiende voorsprong af te houden. Marcel Melissen bekroonde zijn goede spel door met een prachtig afstandsschot de verdiende 2-1 voorsprong te scoren. Diederick Hafkemeyer stond even later op de juiste plek en maakte de 3-1.Fc Driebergen zorgde nog wel voor de nodige onrust in de SVM defensie, maar scoorde niet meer. SVM wint door teamspirit en een geweldige inzet verdient en stijgt naar de 11e plaats.

De volgende week is er een inhaal/bekerprogramma. SVM is vrij en gaat 26 november op bezoek bij het onderaan staande Focus 07 en kan dan met dezelfde inzet en motivatie de drie punten mee naar huis nemen.