• U bent ingelogd als:

Sterk collectief brengt SEC punt in Benschop

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Vanaf minuut 1 tot aan de laatste minuut genoten van ons team! De opdracht vooraf was duidelijk, minimaal 1 punt meenemen uit Benschop! Twee jaar geleden speelde Benschop nog in de 1e klasse en vorig jaar in de 2e klasse! Gingen van de zomer even met het vliegtuig met 1 en 2 een weekje naar Oostenrijk op trainingskamp!

SEC had maling aan deze statistieken en speelde een zeer gedisciplineerde wedstrijd en gaf geen centimeter kado! De organisatie stond als een huis en er werd gestreden voor iedere meter! In de eerste helft konden we een paar keer gevaarlijk counteren via de snelheid van Kiwi, Daantje en Bobbie. Jakkie en Martin heerste op het middenveld en wonnen vele duels terwijl Sonny niet te passeren was als laatste man.

De beste speler aan Benschop zijde, aanvoerder de With lag redelijk aan banden en dan haal je al veel gevaar weg uit de ploeg terwijl ook de buitenspelers prima in toon werden gehouden door Maxi en Marc. Benschop kreeg lelijk de deksel op zijn neus want had niet op zoveel weerstand gerekend!

De tweede helft gaf een zelfde beeld met een steeds onrustiger worden Benschop en een ontevreden publiek op de tribune! SEC bleef compact spelen en bleef loeren op de counter. Daantje werd constant door drie tegenstanders in de gaten gehouden. In een korte tijd vielen Berry en Kiwi geblesseerd uit en werd er het nodige omgezet binnen de ploeg! Wesley en Peter kwamen in de ploeg en kregen niet de gelegenheid om eerst een fatsoenlijke warming-up te doen!

Vijf minuten voor tijd verstuurde Peet een prima pass op Daantje die goed het overzicht hield en de bal terug wist te leggen op Wesley die hierdoor 1 op 1 kwam te staan met de keeper! Helaas ging zijn schot naast de goal!

Bram-brommer.

De moe gestreden Daantje werd vervangen door Bram en deze liet gelijk een paar verdedigers zijn hielen zien. Door de snelheid van Bram dorst er niemand meer van Benschop door te schuiven. Bram was weer ouderwets op zijn brommer!

In de slotminuten kon de bal ook zomaar achter Damion liggen toen in de laatste minuut van de wedstrijd de bal van richting werd veranderd!

De Poole scheidsrechter floot de wedstrijd af in de 92ste minuut in een inmiddels mistig en donker Benschop! Trots op die gasten hoe we ons hersteld hebben in deze zware uitwedstrijd na de afstraffing van vorige week. En al helemaal de manier waarop maar ook zeker hoe velen de pijn wisten te verbijten en bleven strijden!

Dinsdag nog even onderling toernooitje afwerken en daarna kan iedereen herstellen om dinsdag 3 januari 2017 te beginnen aan onze inhaalrace! Want dat die inhaalrace gaat beginnen staat als een paal boven water, daar is iedereen van overtuigd!