• U bent ingelogd als:

Start Talenten Voetbalschool zondag 15 september

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

 

V.V. De Meern werkt samen met de Talenten Voetbalschool o.l.v. onze oud hoofdtrainer Rob Zomer (die in 6 seizoenen bij onze club maar liefst 4 keer promoveerde). Ook oud-prof en oud-speler van V.V. De Meern Bob Verweij en Aldo Hima behoren tot de trainersstaf naast enkele jonge ambitieuze trainers.

Zondag 15 september begint de Talenten Voetbalschool weer met een nieuwe opleiding. Iedereen van 7 tot en met 14/15 jaar is van harte welkom en kan zich opgeven. We starten de training op elke zondagmorgen om 9:15 uur, verzamelen doen we om 9:00 uur in de kantine. De opleiding bestaat uit 11 trainingen.

Iedereen heeft talent, de één wat meer dan de andere. Met de voetbalschool willen we onze jeugdleden in de gelegenheid brengen om o.l.v. ervaren trainers extra aandacht te besteden aan o.a. meer techniek vaardigheden zodat ze straks in de wedstrijden meer vertrouwen hebben. Plezier zal tijdens de trainingen altijd een belangrijke rol spelen.

De groepen worden ingedeeld op voornamelijk leeftijd en eventueel op kwaliteiten (inclusief de meisjes/meiden). Neem eens een kijkje op www.talentenvoetbalschool.nl hier kunt u o.a. de agenda van de gehele opleiding terugvinden. De voetbalschool heeft een eigen kledinglijn.

Op onderstaande link kunt u zich inschrijven en meer info terugvinden (zoals deelname bedrag, etc.):

https://www.talentenvoetbalschool.nl/327/4e-opleiding-vv-de-meern-najaar-2019/