• U bent ingelogd als:

Sportief dagboek

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Michael van den Berg gaat JSV aan het einde van dit seizoen verlaten, de trainer heeft getekend bij SDC Putten.

Bron: pen.nl/sportief dagboek 

Het was een sombere dag op de sportparken van JSV en Geinoord, druilerige regen en matig voetbal. Op Parkhout hield de thuisclub tenminste nog een puntje over aan het duel tegen 0-0, er stond na negentig minuten nog 0-0 op het scorebord. Slechter dingen van sportpark Galecop waar JSV ondanks een numeriek overwicht toch met 1-3 de punten moest laten aan Woudenberg waardoor de ploeg van Michael van den Berg op de laatste plaats blijft staan. De oefenmeester maakte na afloop bekend dat hij JSV aan het einde van het seizoen inruilt voor SDC Putten.

 

Zoals gezegd, JSV speelde op een bepaald moment met elf tegen toen man uit Woudenberg was weggestuurd en de thuisclub koesterde in die fase een 1-0-voorsprong via een treffer van Barry Zwezerijnen. Maar daarna ging het falikant mis, een door Daan van der Valk van richting veranderd schot betekende 1-1 waarna ook JSV met tien man kwam te staan waarna Woudenberg met twee omstreden treffers de volle wint alsnog naar zich toetrok. Beide keren negeerde de scheidsrechter het buitenspelsignaal van de JSV-grensrechter zodat er na afloop weinig te genieten was in de kleedkamer van de thuisclub.

 

Weinig te genieten was er ook op Parkhout waar Geinoord en DTS er niet in slaagden om tot aanvaardbaar aanvalsacties te komen. Invaller-doelman Gino de Ridder hoefde voor rust nauwelijks in actie te komen en in de tweede helft moest zelfs derde keeper Ben van Breukelen opdraven. Eerste doelman Jeremy Vrede was in de loop van vorige week aan de enkel geblesseerd geraakt bij een turnoefening  tijdens het schoolgym. Ondanks al die invallers kon Geinoord in de slotfase tegen het technisch wat beterere DTS de nul op het scorebord houden.  

 

Goed nieuws voor de club is dat Wayne van Kesteren na een lange periode van blessureleed zijn rentree gaat maken. Komende zaterdag oefent Geinoord op Parkhout tegen CDW, de club die getraind wordt door de broer van Dick Kooijman, Joost. Het oefenduel begint om 14.30 uur.