• U bent ingelogd als:

Sportief Dagboek

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Toen Joey Hirdes binnen een kwartier 1-0 maakte, zag het nog zonnig uit voor Geinoord maar uiteindelijk werd met 1-4 verloren van Almkerk. (foto Gerard van Vliet)

Bron; pen.nl/Dagboek

 

Wie gedacht had dat Geinoord na de sensationele zege op koploper Sliedrecht de opgaande lijn weer te pakken had, is bedrogen uitgekomen. Nederlagen tegen SVL en Almkerk hebben de Nieuwegeinse formatie van trainer Charles Loots nog verder op de voorlaatste plaats vastgezet die aan het einde van het seizoen nacompetitie inhoudt. Geinoord moet in ieder geval staartclub GJS onder zich houden om rechtstreekse degradatie te ontlopen.

 

Zaterdagmiddag begon het op een zonovergoten Parkhout nog zo veelbelovend voor de thuisclub nadat Joey Hirdes binnen een kwartier voor 1-0 had gezorgd. Maar daarna namen de bezoekers uit Almkerk resoluut de touwjes in handen en vlak voor rust maakte Niels Nieuwesteeg uit een afgeslagen hoekschop simpelweg de 1-1. In de tweede helft bleek waarom Geinoord de meeste tegengoals heeft in deze afdeling, want Almkerk kon eenvoudig via Remco den Besten twee keer scoren terwijl ook Steven Molenschot nog een treffer op zijn naam bracht.

 

,,Een mooie uitslag, we hebben overtuigend gewonnen,’’ zo kon trainer Robert Roest (ex-FC Utrecht) na afloop concluderen terwijl collega Charles Loots vooral teleurgesteld was over de mentale weerbaarheid van zijn ploeg, die juist enkele weken geleden in de topper tegen Sliedrecht nog optimaal was. Komende zaterdag krijgt Geinoord een laatste strohalm om de kloof met de iets hoger geklasseerde clubs wat kleiner te maken wanneer de ploeg op bezoek gaat bij VVGZ waartegen destijds thuis nog met 4-3 werd gewonnen. Winst is het enige dat telt in  Zwijndrecht.

 


 

 

 

 

Geef een reactie