• U bent ingelogd als:

Sportief dagboek

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De enige kans van Geinoord in de uitwedstrijd tegen Sportlust wordt gemist door Timo Meerding die hierbij geblesseerd raakt en moet uitvallen (foto Gerard van Vliet)

Bron: pen.nl/dagboek

In de laatste wedstrijd voor de winterpauze is weer eens duidelijk geworden dat Geinoord waarschijnlijk een maatje te klein is voor de eerste klasse. Tegen titelkandidaat  Sportlust kwam de ploeg van coach Charles Loots er vrijwel niet aan te pas. Na negentig minuten stond er 5-0 op het scorebord van Sportpark Cromwijck aan de Waardsedijk in Woerden en dat was zeker geen geflatteerde uitslag. Met die uitslag kwamen de bezoekers uit Nieuwegein zelfs nog goed weg.

 

Meer dan een gemiste kans voor Timo Meerding die even later geblesseerd moest uitvallen en een vrije trap van Robert Maar konden de Ginoord-fans niet bewonderen. Positief was dat scheidsrechter Jordy de Goey geen enkele kaart hoefde te trekken en dat is wel eens anders geweest. Ook het optreden van invaller-grensrechter Rien Nijsse verdiende een positieve aantekening maar daar bleef het wel bij aan de kant van Geinoord dat zich tot eind januari kan bezinnen over het verdere verloop.

 

De selectie gaat tijdens de winterstop nog op trainingskamp voordat op 19 januari de competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen koploper Sliedrecht waarna een week later bezoek wordt gebracht aan VVGZ. Voor trainer Loots en zijn assistenten een goede gelegenheid om de manschappen weer mentaal op orde te brengen omdat in ieder geval geprobeerd moet worden de laatste (degradatie) plaats te ontlopen omdat de nacompetitie een enige mogelijkheid tot behoud van het eersteklasserschap lijkt.

Geef een reactie