• U bent ingelogd als:

Sportief dagboek

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De vijandelijke doelman van WNC weet deze Geinoord-aanval ook te stuiten, het zou 0-4 worden op Parkhout. (foto Gerard van Vliet)

Bron : pen.nl/dagboek

 

Het zijn sombere tijden voor Geinoord. Opnieuw een fikse nederlaag en nu nog wel tegen een directe concurrent voor de onderste plaatsen namelijk WNC dat tot zaterdag ook pas vier schamele punten had verzameld. Maar erger is de interne onrustig bij de Nieuwegeinse club door het voortijdig uitlekken van het nieuws dat trainer Charles Loots aan het einde van dit seizoen zal vertrekken en dat zijn verblijf op Parkhout dus tot een jaar beperkt zal blijven.

 

De hoop bestond dat zijn aangekondigde vertrek en de terugkeer van oud-aanvoerder Jan Maarten van Dijk tot een sportieve ommekeer zouden leiden, bleek vergeefs. Tot de rust bleef de strijd in evenwicht en ook na rust leek het duel aanvankelijk in het voordeel van Geinoord uit te draaien. Spits Vincent Griffioen raakte in die fase paal en lat terwijl de doorgebroken Daniel Makkee op weg leek naar een treffer maar bruut werd gestuit, het leverde slechts geel voor zijn opponent op.

 

Het kantelpunt werd de openingstreffer van voormalig Geinoord-speler Willem Paul van der Heijden waarna een mentaal geknakt Geinoord de bezoekers zag uitlopen naar een geflatteerde eindstand van 0-4. De ploeg zal nu de wonden moeten likken en trainer Charles Loots heeft de moeilijke taak om de gelederen te sluiten, nu er door de buitenwacht van de club ernstige schade aan hem is toegebracht. De komende duels voor de winterstop tegen LRC (uit) en GJS (thuis) zullen meer duidelijkheid brengen.

 

Vincent Griffioen staat op het punt een vrije trap te nemen, de bal zal via paal en lat uit het doel van WNC verdwijnen. (foto Gerard van Vliet)

 

 

Geef een reactie