• U bent ingelogd als:

Sportief dagboek

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De kans bestaat dat Jan Maarten van Dijk (op de foto met de aanvoerdersband) tijdelijk terugkeert in de selectie van Geinoord, er worden gesprekken met de voormalige aanvoerder gevoerd naar aanleiding van de slechte resultaat van de club.

Bron: pen.nl/Sportief dagboek

 

Hoe groot kan het verschil zijn: nog maar drie maanden geleden heerste volop euforie bij de supporters van Geinoord na het behalen van de titel via ge gewonnen derby tegen JSV. En nu is het nog maar begin oktober en staan de gezichten van de fans uitrest somber. Geinoord staat na vier duels puntloos onderaan, met een weinig verheffend doelsaldo van 3 voor en 13 tegen. Ook tegen Montfoort werd de slechte serie niet afgebroken: er werd kansloos met 4-1 verloren, waarbij de openingstreffer van Niels Maat het enige lichtpunt was.

 

Trainer Charles Loots is realist genoeg om de situatie ‘dramatisch’ te nomen. ,,Dan heb ik het niet alleen over de steeds voller lopende ziekenboeg, we missen zeker liefst acht basisspelers op dit moment. Maar wat erger is: we maken iedere wedstrijd dezelfde defensieve fouten, waardoor we steeds weer met onnodige tegengoals te maken krijgen. En dat is momenteel natuurlijk op de ranglijst terug te vinden.’’

 

In Montfoort moest Loots het dit keer ook stellen zonder de aan zijn rug geblesseerde spits Vincent Griffioen en zag in de loop van de wedstrijd nu weer routinier Elvin Hardeveld wegvallen terwijl Robin Jansen, Timo Meerding en David Jackson voorlopig op de absentielijst staan. Daarom moest de licht geblesseerde Dimitri Djollo invallen maar dat zette geen zoden aan de dijk. Kortom: een uiterst somber scenario doemt op, van de kampioensroes is niets meer te merken op Parkhout.

 

 

Zelf heb ik de wedstrijd niet gezien maar bleef via regionale radioflitsen van reporter Rien Nijsse op de hoogte van de gebeurtenissen in Montfoort. Hij maakte steeds vaker gewag van defensieve wanorde hetgeen resulteerde in een simpele zege voor de thuisclub die vanaf de aftrap heer en meester was. In de wandelgangen hoorde ik dezer dagen dat de voormalige aanvoerder Jan Maarten van Dijk is benaderd om zijn rentree te maken in het eerste elftal, hij zou bij uitstek de man kunnen zijn die rust kan brengen in deze kwetsbare linie. Loots bevestigt dat er pogingen in die richting zijn. ,,Maar Jan Maarten is nu twee weken met vakantie maar mogelijk worden de gesprekken voortgezet wanneer hij weer thuis is.’’ Wordt vrijwel zeker vervolgd……

Geef een reactie