• U bent ingelogd als:

Sportief dagboek

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De 1-0 van Geinoord tegen Victoria in beeld. Dimitri Djollo kopt de bal achter de mistastende doelman Rik Letteboer. (foto Gerard van Vliet)

Bron: pen.nl/Sportief dagboek

 

De onbetwiste topper tussen Geinoord en koploper Victoria is zaterdagmiddag onbeslist geëindigd. Het bleef 1-1 op een druk bezet Parkhout zodat de ploeg uit Hilversum nog steeds een punt voorsprong houdt op de Nieuwegeinse uitdager. De thuisclub kwam via spits Dimitri Djollo na rust op voorsprong maar de gasten wisten uit een soortgelijke situatie alsnog de gelijkmaker te forceren.

 

Een goede dag voor stadgenoot JSV dat op eigen Galecop afrekende met CJVV, het werd 2-1 via treffers van Enzo Geene en Sven Banfi die ook nog een strafschop miste voor JSV maar toch de winnende op zijn naam bracht waardoor de ploeg enkele plaatsen op de ranglijst steeg. ,,Een verdiende zege, al begonnen we slecht. Binnen een paar minuten had CJVV al gescoord maar daarna hebben we nauwelijks kansen weggeven. Het enige verwijt dat ik de ploeg kan maken, is dat we de tegenstander te lang in de wedstrijd liet en te laat wat meer afstand nam’’, aldus coach Jan Gaasbeek.

 

Collega David Toxopeus signaleerde na afloop volop teleurstelling bij zijn spelers in de kleedkamer. ,,We hebben het gevoel dat we precies al vorige week bij IJFC dure punten hebben weggegeven, weer kon een voorsprong niet over de streep getrokken worden. Ik ben wel tevreden over de teamprestatie, we hebben hard geknokt voor een optimaal resultaat tegen een ploeg die aantoonde niet voor niets bovenaan te staan.’’

Komende zaterdag gaat Geinoord op bezoek naar Odysseus terwijl koploper Victoria naar Roda in Leusden moet, een sterke opponent. JSV gaat op bezoek bij staartclub CDW.