• U bent ingelogd als:

Soester team speelt tegen Hooglanderveen

Geplaatst in Clubnieuws

De initiatiefnemers van Het Soester Elftal hebben een ploeg gevonden die op zaterdag 10 juni de handschoen wil oppakken. Zondag tweedeklasser Hooglanderveen wordt de tegenstander van het elftal dat zal bestaan uit spelers van SEC, SO Soest, VVZ’49, vv Hees en ’t Vliegdorp.

Hooglanderveen is een uitstekende tegenstander. De ploeg is na twee opeenvolgende kampioenschappen opgestoomd van de vierde naar de tweede klasse. In die tweede klasse presteert het elftal boven verwachting. De voetbalvereniging met het karakteristieke geel/blauwe tenue heeft 1500 leden. Een vereniging die het in zich heeft om naar de top van het amateurvoetbal te gaan.

Trainer van Hooglanderveen is de in Soest bekende Karel Knaap. Knaap was drie seizoenen werkzaam bij VVZ’49 en twee seizoenen bij SO Soest. De sympathieke oefenmeester uit Almere is goed bekend met diverse spelers uit het Soesterse.

De selectie van Het Soester Elftal bestaat momenteel uit 30 spelers. Elke club heeft zes spelers geselecteerd. Uit deze selectie zal een definitieve selectie van 20 spelers samengesteld worden. Het is de bedoeling dat deze selectie een aantal keer gezamenlijk gaat trainen.

De wedstrijd wordt op zaterdag 10 juni gespeeld op het terrein van SO Soest. De aftrap is gepland om 17:00 uur.

De commissie die zich bezighoudt met de voorbereiding en de organisatie bestaat uit Gijs Schaap en Jochum de Jong van VVZ’49, René Ribberink en Michiel Kok van SEC, Peter Beijer en Stephan Ott van SO Soest, Charles Roest en Pascal Kamerbeek van vv Hees en Marcel van Essen van ’t Vliegdorp.