• U bent ingelogd als:

Slordigheid helpt APWC aan zege

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

In de eerste helft leek er allemaal niets aan de hand! SEC begon goed aan de wedstrijd en kwam niet in de problemen. Rond de 20e minuut begon APWC meer het initiatief te nemen en werd vooral gevaarlijk via hun linker kant, met name de snelle balvaardige opkomende linksback! In deze fase kreeg APWC ook 3 x een vrije trap rond de 16 meter maar Damion Breukers liet zien een waardige vervanger te zijn van Patrick Kolmer die vandaag aanwezig was om zijn oude maatjes te steunen.

Pat was tevens met zijn Pa de bal sponsor van deze wedstrijd! Ook de linksbuiten van APWC kwam in die fase een paar keer regelmatig door! Toch kwam SEC door deze fase heen en nam het heft weer in handen tegen het einde van de 1ste helft! De gemaakte afspraken konden binnen 33 seconde na rust direct de prullenbak in omdat door knullig ballenverlies de 0-1al op het scorebord stond!

SEC drong nog wel aan maar heeft momenteel niet de mogelijkheden om de wedstrijd te doen laten kantelen. Door verschillende oorzaken zoals blessures, werk, vakanties, trainingsachterstand of inmiddels al gestopte spelers is het op dit moment koppen tellen en is er van selecteren geen sprake! Als het goed is komen er deze week weer 3 spelers terug bij de groep!

Dinsdag spelen we opnieuw thuis tegen wederom een team uit Amersfoort, namelijk KVVA! De wedstrijd begint om 20.00 uur