• U bent ingelogd als:

Slapende reus moet wel wakker worden!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Allemaal leuk en aardig de uitspraken van slapende reus en we moeten promoveren maar dan moeten we wel wakker worden. Het was nota bene Nils Peters die na tien minuten spelen in de tweede helft een eerste echte doelpoging kon noteren.

De eerste helft was saai met de beste kans voor Pancratius na een half uur spelen. Een kopbal ging net over waarna Pancratius alsnog een vrije trap kreeg. Deze ging gelukkig voor SCH’44 net naast. Sjoerd Vlasman kreeg nog een goede mogelijkheid maar kreeg onterecht een vrije trap tegen. Een uitstekend uitgevoerde schouderduw werd onterecht afgefloten. Doelpuntloos de rust in waarbij het gevoel heerste dat bij voortzetting van het vertoonde spel het een doelpuntloze wedstrijd zou blijven.

Na vijf minuten in de tweede helft kreeg Pancratius een dot van een kans maar wist deze niet te benutten. De wil was er wel, maar een gebrek aan creativiteit en het statische voorspelbare spel van de Harmelenaren bracht Pancratius nimmer in gevaar.

Na een half uur was het Pancratius die door middel van een bijzonder kopbal op een 1-0 voorsprong kwam. SCH’44 voerde de druk op en het spel werd grimmiger. Vlak voor het einde was er eindelijk een uitgesproken kans op de gelijkmaker. Een fantastische doelpoging van Sjoerd Vlasman, na een voorzet van Nathan Spaan, werd miraculeus door de doelman van Pancratius gepareerd.

Het eerste verlies van SCH’44, onnodig misschien ook niet. Er is de komende week in ieder geval genoeg werk aan de winkel betreft het creëren van doelkansen.

Volgende week zal de thuiswedstrijd tegen ZSGOWMS uitsluitsel geven of SCH’44 hierin is geslaagd. Winst is een must! We hopen op een hoge opkomst van supporters om ons te helpen naar deze ozo belangrijke overwinning.

Tot zondag!