• U bent ingelogd als:

Selectie VV Maarssen zoekt de zon op

Geplaatst in Clubnieuws

 

Om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de tweede seizoenshelft en de topper thuis tegen koploper Benschop (zaterdag 27 januari), gaat de gehele mannenselectie van VV Maarssen met 32 man op trainingskamp naar Marrakech.

 

Op zaterdag 16 december wacht eerst nog de lastige uitwedstrijd tegen Focus; VV Maarssen moet dan proberen de zesde plek op de ranglijst vast te houden. De winterstop kan vervolgens gebruikt worden om hard te trainen en verder te werken aan de speelwijze. VV Maarssen 1 wisselde de afgelopen maanden goede resultaten met verzorgd voetbal  namelijk af met soms onbegrijpelijke missers en dure nederlagen. Op zich is dit logisch voor een team dat dit seizoen debuteert in de derde klasse. Het vernieuwde eerste team heeft ook veel nieuwe jongens vanuit de eigen jeugd en nieuwe spelers uit de Stichtse Vecht ingepast. Mede daarom leeft er bij VV Maarssen het gevoel dat er meer mogelijk is…

 

Ook het tweede selectieteam gaat mee naar Marokko, om aan te geven dat beide teams belangrijk zijn. VV Maarssen 2 heeft zich langzaam naar de top geknokt en sluit de eerste seizoenshelft af op een tweede plek. Zaterdag a.s. mag dit team ook nog proberen een ronde verder te komen in de beker.

 

Op donderdag 4 januari wordt er nog getraind op Nederlandse bodem en zaterdag 6 januari vertrekt de complete groep naar Marrakech. Zondagmorgen 7 januari wordt er getraind en is er een excursie naar het Atlasgebergte. Op maandag spelen beide teams een toernooi om de Travel2Marrakech trofee. Dinsdag staan er evaluatiegesprekken gepland en wordt er wederom getraind en woensdag 10 januari staat de terugreis gepland.

 

Het trainingskamp wordt georganiseerd in samenwerking met Travel2Marrakech en is mede mogelijk gemaakt door  de Commissie Topvoetbal Senioren Maarssen en een flinke bijdrage van de spelers zelf.