• U bent ingelogd als:

Selectie SEC compleet

Geplaatst in Clubnieuws

Trainer Ribberink tevreden

De overschrijvingsperiode na afloop van het voetbalseizoen is altijd weer spannend. Wie stopt er met voetballen, wie vraagt overschrijving aan naar een andere club en komen er nog nieuwe aanmeldingen binnen?

VV Sec, dat komend seizoen voor het derde achtereenvolgende jaar zal uitkomen in de Derde Klasse Zaterdag, ziet drie vaste basisspelers vertrekken. Het zijn: aanvoerder Bob van Zoeren naar VOP, Leroy Dijns eveneens naar VOP en Sven Hagenouw naar CJVV. Wisselspeler Jouri Melkert vertrekt ook naar VOP. Keeper Patrick Kolmer, tenslotte, gaat het wegens privé omstandigheden wat rustiger aan doen.

Er hebben zich ook nieuwe spelers aangemeld, hoewel dat geen vanzelfsprekend voor een club als SEC, waar spelers geen betalingen ontvangen en iedereen gewoon zijn contributie betaalt. Daarbij heeft trainer René Ribberink zijn enorme netwerk nog eens aangesproken.
Nieuw in de selectie zijn: Ethan van de Klok en Martin Kesteloo. Beide komen over van HVC. Brian Hakkenberg komt van Wasmeer; Wesley Ribberink (zoon van de trainer) en Jouri Neering beide van HEES, Renzo Krol van SO Soest en Marc Schimmel heeft zich weer aangemeld na een langdurige blessure.

De investering die VV SEC al jaren doet in de jeugd begint zich nu uit te betalen. Toptalent Max Wolfsen (net 17 jaar) komt vervroegd over van SEC A1. Maar ook andere jonge talenten krijgen een kans om zich in de selectie te spelen. Het gaat om:Bas van Ginkel, Jordi Meerding en Randy Wesseling. Ook een kans krijgen de spelers Mike van Zetten, Rick Abbel en Michael Oprins die lang geblesseerd zijn geweest en tenslotte aanstormend keeperstalent Lorenzo Blankestijn (over van SO Soest).

Trainer Ribberink: “Ik ben erg tevreden hoe wij uit de spelers/overschrijvingsperiode zijn gekomen. Ik heb er alle vertrouwen in voor het nieuwe seizoen.”

De selectie gaat nu op vakantie, maar wordt op 26 juli terug verwacht voor de eerste training. De eerste competitiewedstrijd is op zaterdag 3 september.