• U bent ingelogd als:

SEC wint knap uit bij Driebergen ( 0-2 )

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Collectief neemt de punten mee uit Driebergen

Waarom is voetballen nou zo mooi? Het is een teamsport waarin je blindelings op elkaar moet kunnen rekenen en vooral veel plezier aan moet beleven. Zaterdags 90 minuten alles geven en dan eventueel het verlies accepteren en een overwinning vieren. Omdat het een teamsport is kan het zijn dat er 1 een mindere dag heeft, dan is het zaak dat zijn maatjes een stapje harder gaan lopen om dit te compenseren. Camoufleer elkaars mankementen en gebruik elkaars kwaliteiten. Zaterdag was onze doel om de 1ste wedstrijd in de 3e periode winnend af te sluiten en op de ranglijst gezien het programma 1 a 2 plaatsje te stijgen. Als dit allemaal dan ook uitkomt en de manier waarop, ja dan ben je zo vreselijk trots op iedereen binnen ons team en begeleiding (zeker niet onbelangrijk)! En wat denk je aan onze echte vaste supporters! Ik zie een mooie vaste groep van ouders, vrienden enz enz, steeds langs de lijn staan! Dat doet je goed! Wat denk je van de foto’s die Ed en Gerda steeds maken! Top!

Maar goed, de wedstrijd!

Vanaf de 1ste minuut was SEC de bovenliggende partij! Driebergen was voor ons een open boek en zo werd Bobbie aan hun beste speler gekoppeld! Als ik mij opstelling maak dan zet ik Bobbie altijd als eerste op papier! Iedere week heeft hij altijd de ondankbare taak om de beste speler van de tegenstander uit te schakelen en doet dat met 300%! De linksbuiten van Driebergen Pascal van Doorn (goede voetballer) mocht van Bobbie kappen en draaien maar Bobbie hield hem ver uit de 16 meter! Onze Bob verdient helemaal diep en diep respect want donderdagavond ging die op de training knock-out en begon die niet 100% fit aan de wedstrijd. Voor zijn maatjes hield die het toch 60 minuten vol! Top Bobbie!

SEC kwam na 25 min op een 0-1 voorsprong door Eloy Kok die een corner direct binnen schoot nadat Sonny de boel bij de 1e paal ontregeld had! SEC kreeg hierdoor steeds meer zelfvertrouwen en vergat zich zelf te belonen om niet met een 0-3 ruststand te gaan rusten. Eerst schoot Saddy de bal snoeihard tegen de onderkant van de lat! Vijf minuten hierna had hij mogelijk de mooiste goal van het seizoen kunnen maken. De aanval werd via het middenveld opgezet en kwam op de rechter vleugel terecht bij Eloy, die vervolgens een voorzet op maat afgaf op Saddy! Met een snoekduik probeerde Saddy de bal binnen te koppen maar de keeper wist de bal schitterend te keren.

Je weet dan dat de tegenstander na de rust direct met een offensief gaat komen en dat kwam er ook maar onze laatste linie stond weer als een huis! Peter had in de rust Joey vervangen waardoor Sven doorschoof na het middenveld. Halverwege de 2e helft waren Daantje en Bram ook in de ploeg gekomen voor Sonny en Bobbie. Eloy nam de taak over van Bobbie en Saddy zakte een linie terug! De linksback van Driebergen was blij dat Bram niet de gehele wedstrijd zijn tegenstander was geweest want Bram liep hem een paar keer helemaal aan snot. In de 92ste minuut was het de attente Daantje die de 0-2 binnen wist te tikken. De ontlading was enorm!

Je zit op voetballen om te voetballen en daarom ben ik ook een voorstander van om iedereen te laten voetballen en vind daarom maximaal 3 wissels genoeg. Zaterdag kon dit niet en gingen we met 4 veldspelers als wissel op pad omdat pas in de warming-up zou worden beslist in overleg met Bobbie en Soes of het verantwoord was dat Bobbie zou spelen. Gelukkig voor ons allemaal kon Bobbie starten dus zou er 1 wisselspeler niet spelen. In dit geval was het Nick! De manier waarop Nick dit oppakt vind ik grote klasse! Zijn vrouw moest tot 12 uur werken om vervolgens snel naar

Soest te racen om op tijd te kunnen zijn! Als ik dan zie nadat ik al drie keer gewisseld had en Nick niet aan spelen toe zou komen hoe oprecht Nick meeleeft met zijn team genoten dan zijn dat o.a. de momenten waar ik het meeste met plezier na terug kijk. Ik heb deze waardering al meerdere keren uitgesproken intern en extern hetgeen natuurlijk helemaal van toepassing is op Damion. Iedere week op de bank plaatsnemen zonder morren maar juist meelevend en altijd opgewekt en vrolijk, echt top Lange!

Ik hoop dat deze week weer snel voorbij gaat en het zo weer zaterdag is! Verwacht niet dat ik de spelers moet motiveren tegen DEV!

Bron: Website SEC