• U bent ingelogd als:

SEC wint in de beker van KVVA (5-1)

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Langzaam begint de groep weer compleet te raken! Renzo Krol kon gisteren zijn eerste speelminuten maken terwijl Berry v.d. Voorst weer zijn eerste meters na de vakantie op het trainingsveld heeft gemaakt! Zarko Ristic zal donderdag weer zijn schoenen uit het vet halen en bij de groep gaan aansluiten. De behandeling van de liesblessure van Bram Koot begint heel langzaam zijn vruchten af te werpen, hopelijk zet zich dit voort! Bas Faasse gaat maandag onder het mes en hoopt stilletjes voor de winterstop nog zijn rentree te kunnen maken!

Nu is het zaak om de komende weken de juiste poppetjes op de juiste plaats te gaan neerzetten!

Gisteren was het goed om te zien dat de afspraken in het veld werden nagekomen en de intentie er was om dit zo goed mogelijk uit te voeren! Tegenstander KVVA was een mooie tegenstander om dit uit te proberen! Het is ook totaal onbelangrijk of een tegenstander sterk of zwak is, het gaat vooral om je eigen spel!

Van de 90 minuten heeft SEC 75 minuten goed gevoetbald. SEC begon te gemakzuchtig en te rommelig aan de tweede helft! In deze fase is KVVA twee keer voor de goal geweest en werd beloond voor hun tomeloze inzet met een strafschop! Slordig verdedigen aan de linkerkant van SEC was de aanleiding voor de strafschop! SEC stond toen al op een 3-0 voorsprong:

1-0 Daniel Groen, assist Marc Schimmel

2-0 Martin Kesterloo, assist Daniel Groen

3-0 Martin Kesterloo, assist Ethan v.d. Klok

1-3 strafschop

Na de strafschop werd de draad weer opgepakt. Het is dat SEC slordig was in de afwerking anders had er zomaar een hogere uitslag op het scorebord gestaan!

Toch vielen er nog een paar netjes binnen.

4-1 Marc Schimmel, assist Martin Kesterloo

5-1 Joey v.d. Bedem, assist Martin Kesterloo

Martin Kesterloo werd terecht gekozen tot Man of the Match!

Zaterdag wacht ons de laatste bekerwedstrijd tegen Hees. Een mooie gelijkwaardige tegenstander met hopelijk veel toeschouwers. Voor ons een mooie gelegenheid om weer een stapje te maken richting competitie! Het slechte nieuws is dat SEC nooit van de KNVB zal winnen, het goede nieuws is dat we in oktober een vrij weekend hebben waarin er even tijd is voor gezin of vriendin!

Tijdens de wedstrijd tegen Hees zullen we 1 minuut stilte in acht nemen ter nagedachtenis van de veel te jong overleden Mevr. Groenestein “onze Hennie”! Lieve Hennie, was zeer geliefd binnen de begeleiding en spelersgroep.