• U bent ingelogd als:

SEC verliest door stafschop van koploper

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

SEC kwam vandaag met een andere opstelling binnen de lijnen dan gebruikelijk mede door de schorsingen van Bobbie en Sven! Spits Zarko verhuisde naar de linksback plaats, het centrale duo achterin Bob en Stefan schoven een linie door terwijl linkshalf Peter op de laatste man positie ging spelen.

Dit ook met oog op het nieuwe seizoen waarin er wat mutaties zullen gaan plaats vinden! De uitvoering van vandaag geeft veel vertrouwen want Peter liet zien dat SEC een uitstekende laatste man in huis heeft voor volgend seizoen terwijl Berry altijd een voldoende scoort, op de back plaatsen hoeft SEC zich geen zorgen te maken! Stefan was een openbaring verdedigend op het middenveld wat ook meer mogelijkheden gaat geven!

SEC kwam goed uit de startblokken tegen de koploper en de Domstedelingen schrokken toen een vrije trap van de goed spelende Bob op de paal belande! 10 minuten hierna een bal van Zarko op de lat! Dit was ook de fase waarin de uitblinkende rechterkant met Leroy en Bram keer op keer langs de linksback vlogen! Leroy toonde vandaag zijn schitterende traptechniek terwijl Bram weer ouderwets op de brommer was!

SEC kwam net voor rust goed weg toen een goal van Odysseus in mijn ogen ten onrechte werd afgekeurd! Wel was het inkomen van de spits met gestrekt been op Pat een lompe actie. Met een 0-0 stand werd de kleedkamer opgezocht!

Na rust een aanvallender Odysseus die in de 67e minuut erg makkelijk werd geholpen aan een strafschop! De meeste mensen vonden hem onterecht! Op de eerste plaats was het geen scoringskans zoals de foto’s uitwijzen want de bal liep zo over de achterlijn maar je moet het ook niet op je afroepen! Ik kan mij voorstellen dat de scheidsrechter hem op de stip legt!

Zuur want er was tot op dat moment niet veel aan de hand! Odysseus kreeg moed en bleef de rest van de wedstrijd overeind! Odysseus was vandaag echt niet de betere ploeg en dat is de verdienste van SEC! Dat dit gebeurt met de ploeg die vandaag in de basis stond en op 2 spelers na bij elkaar blijft is dat erg knap terwijl Bobbie vandaag geschorst langs de lijn moest blijven. Ik heb daarom ook genoten van het team en hadden vandaag zeker meer verdient! Mooie aanknopingspunten gezien voor volgend jaar!