• U bent ingelogd als:

SEC verdient meer

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Wanneer je afreist naar de Titelkandidaat die zijn potjes afwerkt op een troosteloze accommodatie en met een aanvangstijd van 15.15 uur dan weet je dat dit een extra weerstand is waar je mee te maken hebt! Ik weet niet of het te maken heeft dat het veld dicht bij het KNMI zitten want volgens mij regent het ook altijd daar!

SEC begon goed aan de wedstrijd maar werd in de beginfase van de eerste helft terug gedrukt op eigen helft! Odysseus zette hoog druk waar SEC in het begin van de wedstrijd moeite mee had maar gaande weg van de eerste helft daar een beter antwoord op had. Odysseus beschikt over een zeer balvaardige ploeg met een uitstekende nummer 10. Het plan om SEC vroeg op achterstand te zetten ging helaas niet op want SEC kwam steeds beter in de wedstrijd en kreeg zelfs kansjes om te scoren. In de 36e minuut kreeg Sonny zijn 4e gele kaart en moet helaas de wedstrijd tegen SVM missen. Net voor rust viel ook Ethan met een liesblessure geblesseerd uit en kwam Max in de ploeg! Maxie viel goed in en stond direct zijn mannetje.

Na rust is Odysseus geen 1 keer gevaarlijk geweest maar kwam wel in de 51ste minuut geheel tegen de verhouding op een 1-0 voorsprong uit een hoekschop die er wel heel lullig inging. SEC deed er een schepje boven op en Odysseus was nu de ploeg die terug moest! Maar zoals vaker dit seizoen wil het kwartje niet onze kant opvallen. In de 60ste minuut viel Renzo geblesseerd uit en kwam Bram in de ploeg. Ook Bram viel goed in en met zijn snelheid moest de linksback alles uit de kast halen. In de 84ste minuut had het zomaar 1-1 kunnen wezen maar Martin zag zijn schot net langs de verkeerde kant van de paal gaan. Peter viel ook in de 75ste minuut geblesseerd uit en daarvoor kwam Ber in de ploeg die direct hun nummer 10 aan banden wist te leggen!

Alleen al op basis van de tweede helft had SEC minimaal een punt verdient maar dat heeft helaas niet zo mogen zijn! Langs de kant hebben we genoten van ons spel en inzet en geeft dit voldoende aanknopingspunten voor het restant van de competitie.

Vandaag mooi om te zien hoe Mike van Zetten de 90 minuten wist vol te maken maar vooral ook de manier waarop! Speelde een foutloze wedstrijd! We staan inmiddels op de laatste plaats maar dat heeft ook zijn voordelen! We hoeven niet meer naar onderen te kijken en kunnen nu beginnen om iedere twee weken 1 plaatsje te stijgen zodat we in mei netjes weer op plek 10 staan!