• U bent ingelogd als:

SEC verdiend langs DOSC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De spelers verdienen het grootste compliment op de manier waarop ze omgaan met het roulatiesysteem! Wanneer je 19 spelers hebt en er maar 11 kunnen spelen weet je dat er sommige op de bank moeten plaats nemen maar ook tegen goedwillende spelers moet zeggen dat ze een vrije zaterdag hebben! Wanneer je dan zo positief blijft en hier zo volwassen mee omgaat verdient dat een dikke pluim! En dan de grens Arno Montfrans die ons uit de brand hielp en bereid was om te vlaggen! Bedankt Arno!

En juist die saamhorigheid zorgt ervoor dat wij al weer 26 puntjes verzameld hebben en slechts 1 puntje achterstaan op de nummer 6 terwijl wij een wedstrijd minder hebben gespeeld! Half Soest schreef ons al af toen Saddy besloot om naar VVZ te gaan! Dan is het gewoon klasse als er dan een ander opstaat en er gewoon al 11 in het mandje schiet! Het mooiste is dat iedereen Saddy de overstap gunde en het nu ook super vind dat Saddy ze er ook gewoon in de 1e klasse inschiet! Want ook half Soest was van mening dat Saddy niets meer had te zoeken in de 1e klasse! De eerste felicitaties die ik altijd ontvang na de wedstrijd zijn van Saddy! Topper!

DOSC verscheen compleet aan de start en dan weet je dat ze over een uitstekende voorhoede beschikken! De grootste topper staat echter langs de kant en dat is hun trainer Jan Verburgt! Een meer als prima collega trainer altijd correct en collegiaal! Ik hoop dat er gauw een mooie club voor Jan komt!

DOSC liet vanaf de eerste minuut zien dat ze hun laatste strohalm wilde pakken. Door verkeerd uitverdedigen kwam hun linkerspits in de 6e minuut alleen op Daim af. Daim was alert maar met het uitkomen kwam de linkerspits ten val! Er zijn zat scheidsrechters die voor deze overtreding een rode kaart zouden kunnen trekken. Daim kwam eraf met een gele kaart! Een bestuurslid van DOSC zei na afloop dat met een rode kaart de wedstrijd heel anders had gelopen! ALS ALS! Ik had nog een TOP keeper op de bank zitten en we hebben ze ook al een keer met 9 man verslagen dus ALS ALS gaat bij mij ploeg niet op!

Maar eerlijk is eerlijk op dat moment kruipen we door het oog van de naald! Maar daarna was het over en uit met DOSC! In de 12e minuut was het Daantje die de 0-1 knap en beheerst inschoot op aangeven van Zarko. Twee minuten later had die kleine ook alweer de 0-2 binnen geschoten op aangeven van Sven (1 van de uitblinkers vandaag)! Binnen 5 minuten had Sonny de kans om de wedstrijd te beslissen en de 0-3 binnen te schieten maar de keeper wist zijn schot te keren! Sonny werd goed vrijgespeeld door 1 van de andere uitblinkers (Joey)!

Na rust maakte we niet de fout om het te makkelijk op te nemen en kwamen de eerste 15 minuten goed door maar verzuimen al vroeg in de 2e helft om de 0-3 binnen te schieten! DOSC bleef hopen en stuurde steeds meer spelers naar voren waardoor wij vaak achterin 1 tegen 1 kwamen te staan maar hierdoor kregen wij nogmaals een dikke kans op de 0-3! Dat DOSC in de 87ste minuut op 1-2 kwam en de scheids nog 7 minuten liet doorspelen was leuk voor het thuispubliek die nog even mochten hopen! Prima resultaat! We hoeven voorlopig niet meer naar onderen te kijken! Staan op 1 puntje van plaats nummer 6 en hebben een wedstrijd minder gespeeld! Zijn ook gelijk de 1e wedstrijd goed begonnen in de 3e periode!

Nu drie thuiswedstrijden voor de boeg tegen o.a. de nummer 1! Dat zijn voor ons altijd de mooiste potjes! Dan kan het heus wel weer eens gaan spoken op de Bosstraat! Mouwen opstropen, keihard werken en elkaar steunen door dik en dun is ons recept!

Bron: Website SEC