• U bent ingelogd als:

SEC stunt tegen koploper Hercules 2-1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De koploper Hercules was gisteren de tegenstander. Na de laatste 3 weken telkens een goede helft gespeeld te hebben zou er vandaag nog iets meer nodig zijn om aan deze wedstrijd een punt over te houden.

De start was weer prima; net als de laatste weken waren de eerste 10 minuten voor SEC; werden er weer kansen gecreëerd en kwam de tegenstander er niet aan. Het was na 17 minuten en 23 seconden dat Youri scoorde. De ontlading was groot, zowel op de tribune als langs de lijn. Op voorsprong komen tegen de koploper is altijd mooi. Ook na dit doelpunt was het SEC dat het spel bepaalde. Echte kansen volgden elkaar op en na 39 minuten en 39 seconden was het weer Youri die de bal er snoeihard in schoot. 2 – 0 Was ook de ruststand.

De tweede helft begonnen we onrustig. Met een 2-0 voorsprong de tweede heft beginnen was nieuw voor ons en het valt dan ook niet mee om de goede lijn van de eerste helft voort te zetten. Het spel was rommelig en Hercules kreeg teveel ruimte. Na 51 minuten en 55 seconden kwam Hercules terug in de wedstrijd door te scoren uit een corner. De spanning was weer terug en er waren nog 38 minuten te gaan. Het spel bleef rommelig maar het lukte Hercules niet hiervan te profiteren. Daar waar ze gevaarlijk werden was Ed er om er voor te zorgen dat de voorsprong bleef. 2 – 1 Was de eindstand. Gewonnen van de koploper door als TEAM keihard te werken; met en voor elkaar. Grote klasse.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop : uit tegen Austerlitz. Kunnen de mannen nog een keer geven wat ze vandaag gegeven hebben gaan we niet als enige op de laatste plaats de winterstop in.

Geef een reactie