• U bent ingelogd als:

SEC Open Trainingsdagen van start!

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

Gratis trainingen voor de jeugd

Het voetbalseizoen is weer begonnen en daarmee is het ook weer tijd voor een inmiddels bekende traditie. Ook dit jaar begint de snelst groeiende voetbalvereniging van Soest het seizoen met de gratis trainingsdagen voor kinderen die “voetbal met plezier” willen ervaren.

De  fijne kneepjes van het voetbal worden door Hoofd Jeugdtrainer Hans Renes en zijn staf goed overgebracht op de jeugd. Maar ieder op zijn eigen niveau en uiteraard op een speelse manier met heel veel voetbalplezier.  Bij SEC wordt een speciale trainingsmethode van de KNVB  gebruikt en hierbij wordt gebruik gemaakt van leuke en uitdagende trainingsmiddelen. Voor elke leeftijdscategorie worden specifieke middelen ingezet. Zo zijn er speciale materialen voor het welpenvoetbal en worden voor de grotere kinderen en junioren bijvoorbeeld Soccerwaves gebruikt, trainingstoestellen waarmee ook de grote profclubs werken!

Dat deze formule werkt blijkt ieder jaar weer uit de uitstekende resultaten van de snel uitdijende SEC jeugdafdeling die aan jongens en meisjes in elke leeftijdscategorie mogelijkheden biedt.

De open trainingsdagen voor de Kabouters en pupillen tot 9 jaar zijn op de woensdagen van 14:30 – 15:30 uur.
Pupillen tot 11 jaar kunnen terecht op de woensdagen van 16:00 – 17:00 uur.
De open trainingsdagen lopen door tot eind september!

Van tevoren opgeven is niet nodig. Iedereen is welkom. De toegang is gratis en zonder verdere verplichtingen! Uiteraard  zijn ouders ook van harte welkom om de training van hun zoon of dochter te volgen.

 Voor nadere informatie:

Lianne van den Berg-Weitzel: 06-51589510