• U bent ingelogd als:

SEC op karakter terug in de wedstrijd

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Vanochtend werd er om 12.00 uur verzameld bij De Korte Duinen waar een lekkere biefstuk op ons lag te wachten, mede mogelijk gemaakt door onze trouwe 50 euro sponsers! Onze dank hiervoor!

Bobbie Nieuwenhuis was weer van de partij na een afwezigheid van 5 wedstrijden maar moest helaas voor hem zelf en het team in de eerste helft weer afhaken met opnieuw een hamstringblessure! Hij wilde zo graag zijn maatjes helpen! Hierdoor moest Martin Kesterloo eerder dan gepland het veld in en deed dat met alles wat die had! Respect!

Ook Ethan vd Klok ondanks een slijmbeursontsteking gaf geen krimp en verbeet 90 minuten de pijn!

in de eerste helft kreeg SEC een klein kansje via de hardwerkende Jouri Neerings die zijn inzet net voorlangs zag gaan! DOSC was in de eerste helft de betere ploeg en kwam op een ongelukkig moment op een 0-1 voorsprong in de 42ste minuut!

SEC kwam in de tweede helft met o.a. de ongrijpbare Renzo Krol goed uit het kleedhok! Vooral de oude sloper Berry vd Voorst nam het voortouw en knokte voor iedere meter! SEC werd beter dan de nummer 4 van de ranglijst en kwam terecht op de 1-1 door een schitterende goal van Bram Koot!

DOSC kwam goed weg toen de lob van Daantje Groen boven op de lat belande! De laatste 10 minuten mocht de 16 jarige Emmanuel Kamaranjoku ook zijn debuut maken en gaf in zijn eerste bal contact een perfecte bal op Renzo! Zaterdag gaan we opnieuw onze huid duur verkopen!

Door het verlies van DEV en DVSU zijn we een puntje ingelopen! Nog twee finales te gaan tegen de nummer 2 en 3 van de ranglijst!

Bron. www.treenert.nl