• U bent ingelogd als:

SEC – Odysseus 0-4

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Bovenstaande uitslag had zomaar al na 30 minuten op het scorebord kunnen staan want SEC gaf totaal niet thuis vandaag. Bij 4 tegengoals denk je gelijk aan een off day voor de keeper of laatste linie maar dit waren juist de betere spelers aan SEC kant! Alles wat daarvoor liep gaf niet thuis. Verkeerd inspelen, op grote afstand dekken, geen duels winnen, constant verkeerde keuzes maken, constant onnodig balverlies lijden enz enz. Iedere wedstrijd begint met inzet, beleving en duels winnen! Wanneer wij dat niet doen dan hebben wij een zeer matig team.

De spelers zijn niet alleen verantwoordelijk voor deze beschamende wedstrijd ook als coach moet je de hand in eigen boezem steken. De eerste 15 minuten kwam SEC nog redelijk uit de startblokken. De tactiek van Odysseus en de betere spelers waren bekend bij de groen witte! Na deze 15 minuten werd Odysseus steeds gevaarlijker door de lange ballen op hun twee top spitsen! SEC kroop toen een paar keer door het oog van de naald! In de 40ste minuut moest Bobbie Nieuwenhuis geblesseerd het veld verlaten en was de organisatie totaal zoek! Binnen 1 minuut lag de bal door knullig verdedigen in het mandje achter Damion Breukers!

In de rust geprobeerd om de boel op de rails te krijgen maar 2 minuten na rust stond de 0-2 op het scorebord! Uit een corner werd de bal snoeihard ingekopt! Hierna zakte er mentaal toen een aantal door de ondergrens. Odysseus liep hierna makkelijk in een zomer avond tempo naar 0-4! Wesley Ribberink en Peter Hilhorst kwamen in de tweede helft nog in de ploeg en vielen goed in maar teveel spelers gaven niet thuis! Geel voor Max Wolfsen, Zarko Ristic, Sonny Ribberink en Joey vd Bedem.

Mooi om te zien dat de moeders van Daniel Groen en Joey vd Bedem stonden te zweten in de kantine om iedereen te kunnen voorzien van een drankje en hapje! Top dames!