• U bent ingelogd als:

SEC- Jonathan 1-4

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Wanneer je na een nederlaag direct het verslag maakt moet je altijd je emoties uitschakelen en kort even de belangrijke gebeurtenissen op een rijtje zetten. Jonathan begon fel aan de wedstrijd en koos voor een 1-4-3-3 opstelling in tegenstelling voorgaande wedstrijden. Ze roken dat er wat te halen was in Soest! De eerste 25 minuten waren de Slotbewoners het meest in balbezit en vooral via hun opkomende linksback. De verdediging van SEC stond als een huis en gaf niets weg! Het dreigende gevaar uit Zeist moest vooral uit spelhervattingen komen maar die waren allemaal een prooi voor Damion. Na 25 minuten brak SEC een paar keer gevaarlijk uit en werd Renzo in de gang naar alleen op de keeper vast gehouden. Kort hierna kwam Martin plotseling ook oog in oog met de keeper te staan maar zag zijn lob in de handen van de keeper stranden. Beide teams gingen met een 0-0 stand rusten!

In de rust werd nog aangegeven om vooral Jonathan te laten praten tegen de scheidsrechters en wij gewoon ons mondje dicht te gaan houden. Ook wij voelde dat er vandaag zomaar drie punten te halen waren als we compact bleven spelen. Direct na rust brak opnieuw Renzo uit en dolde twee man op de achterlijn maar zijn schot had geen kracht! Vijf minuten hierna was het wel raak! Een goede bal van Joey op Bobbie kwam uiteindelijk terecht bij Renzo en die schoot beheerst de 1-0 binnen.

Lang konden we niet van de voorsprong genieten want in de 53e minuut lag de gelijkmaker al binnen nadat we wel heel erg makkelijk de voorzet voor lieten geven! SEC was even zoekende en Jonathan rook bloed. In de 64e minuut kreeg Joey geel voor commentaar op de leiding en liet hierna zijn team in de steek om door te blijven zeuren wat hem direct de 2e gele kaart opleverde!

In de 73e minuut maakte Jonathan de 1-2 en was de wedstrijd gespeeld! SEC had Daniel al ingebracht voor de geblesseerde Max Wolfsen en Berry voor de leeg gespeelde Renzo. SEC had pech dat de vrije vrije trap van Martin net uit de hoek werd getikt! SEC ging op jacht naar eerherstel en ging de laatste 10 minuten 1-3-3-3 spelen en bracht Youri binnen de lijnen die er al een hele wedstrijd op had zitten in het tweede. Het scenario alles of niets eindigde in niets doordat Jonathan de geboden ruimte goed uitspeelde en in de laatste minuten er nog twee binnen schoot!