• U bent ingelogd als:

SEC jeugd sluit seizoen goed af

Geplaatst in Clubnieuws, Wedstrijdverslagen

Na geslaagd F-toernooi zien pupillen uit naar te gek jeugdkamp

Afgelopen zaterdag organiseerde VV SEC voor het tweede weekend op rij een groots dubbeltoernooi. Ditmaal was het de beurt aan F- en D-teams uit de regio om sportief met elkaar de strijd aan te gaan. 

In de ochtend stonden maar liefst 14 F-teams trappelend van energie op hun kicksen klaar om het veld te betreden. Na een aantal korte poulewedstrijden, werd in kruisfinales beslist wie er met de Dick van de Bunt wisseltrofee naar huis zou gaan. Winnaar van de indrukwekkende bokaal was dit jaar ASC Nieuwland F5, met Loosdrecht F3 als runner-up. Thuisspelende teams SEC F1 en F2 waren goed voor de derde en vierde plek. De eer om vandaag als laatste te winnen kwam toe aan SEC F4. 

In de middag stond het Alex van Ginkel Toernooi voor D-teams op het programma. Teams van Nieuwland, DOSC, GVVV, Buitenboys en natuurlijk SEC D1 begonnen vol enthousiasme aan hun toernooi toen om 14.30u het eerste fluitsignaal klonk. Helaas bleken de weergoden geen grote voetbalfans. Onweer gooide roet in het eten en zorgde ervoor dat het toernooi halverwege afgelast moest worden. SEC D3, die afgelopen jaar de wisselbokaal veilig wist te stellen voor de eigen prijzenkast, mag hierdoor nog een jaar van de beker genieten. 

Ondanks het weer kijkt VV SEC terug op een mooie toernooidag die dankzij alle vrijwilligers en deelnemende teams sportief en voorspoedig is verlopen. 

Komend weekend staat het SEC Jeugdkamp op het programma. Vrijdagmiddag staan de tenten klaar om twee dagen lang een thuis te bieden aan alle pupillen en junioren. De Jeugd Activiteiten Commissie heeft weer een te gek programma in elkaar gedraaid, waarin het traditionele ‘eier-koppen’ vast niet zal ontbreken.

Na het kamp is het tijd om de hekken te sluiten, het gras opnieuw in te zaaien en te laten rusten tot in augustus het nieuwe seizoen aanbreekt. SEC mag dan wederom terugkijken op een geslaagd seizoen, maar kijkt nu nog even uit naar een spectaculaire afsluiting in de vorm van het kamp!