• U bent ingelogd als:

SEC jeugd geniet van te gek voetbalkamp

Geplaatst in Clubnieuws

Zonovergoten jeugdkamp afsluiting mooi seizoen

De bijgevoegde foto is gemaakt door Gerda Groen.

 

Traditioneel gezien sluit de jeugd van VV SEC het seizoen af met een te gek jeugdkamp. Het terrein van SEC was door de vrijwilligers afgelopen week al helemaal in kampsfeer gebracht. Naast de grote tenten, zorgden een enorme stormbaan en luchtkussens in de vorm van een voetbal en een voetballer  dat de stemming bij de SEC jeugd er direct op vrijdag goed in zat. Dit jaar had de jeugdactiviteitencommissie zich wederom overtroffen door een geweldig programma in elkaar te draaien met onder andere een speurtocht voor de jongere pupillen, een spannende dropping voor de junioren, leuke trainingen en voetgolf in de duinen. En met flinke steun van de weergoden, die zorgden voor een zonovergoten weekend, kon deze afsluiting van het seizoen niet anders dan een knaller worden. Toen de ouders zaterdag rond 15.00u voor de hekken stonden om hun kinderen weer mee naar huis te nemen, zagen zij vermoeide, maar vooral ook bruinverbrande en stralende gezichten.

SEC kijkt terug op een mooi voetbalkamp als afronding van een seizoen waarin de jeugdafdeling opnieuw enorme groei doormaakte. Na het Feeling Happy Event dat komende zondag 12 juni op het complex plaatsvindt, gaan de hekken van SEC voor enige weken op slot. In augustus zullen de trainingen weer beginnen en maakt de club zich op voor een nieuw sportief seizoen.

Net als het afgelopen seizoen, zal SEC ook komend seizoen volop inzetten op voetballen met plezier voor iedereen die dat leuk vindt. Jongens en meisjes kunnen op alle niveaus en in alle leeftijdscategorieën  deelnemen aan de competitie. Veel meisjes spelen bij SEC in gemengde teams, maar voor meisjes die graag met andere meisjes in competitieverband willen spelen zijn er ook meidenteams. Als half augustus de trainingen beginnen zullen er ook weer SEC Jeugd Open Trainingdagen zijn, zodat alle kinderen die dat willen vrijblijvend kennis kunnen maken met de vereniging. Wil je hierover nu al meer weten? Neem dan contact op met hoofd jeugdtrainer Hans Renes via hansrenes@hotmail.com