• U bent ingelogd als:

SEC jeugd bingoot voor Stichting ALS Nederland

Geplaatst in ClubnieuwsOp Paaszaterdag 26 maart wordt er voor de jeugd van VV SEC een BINGO-avond georganiseerd met een bijzonder doel. Iedereen die komt betaalt een vrijwillige bijdrage van 1 euro. Het zo bijeengebrachte bedrag wordt geschonken aan Marco en Marieke Evers, ouders van SEC D-pupil Tiego. Marco en Marieke zetten zich in voor Stichting ALS Nederland en zullen op 17 april as. meedoen aan de lenteloop voor dit goede doel.

ALS is een dodelijke zenuw- spierziekte die iedereen kan treffen. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan de gevolgen van deze ziekte, die een voor een al je spieren laat uitvallen. Mensen die door ALS worden getroffen, hebben een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar en geen hoop op een toekomst. Door de bijdrage van de SEC jeugdafdeling kan Stichting ALS Nederland wetenschappelijk onderzoek financieren, om zo ALS de wereld uit te krijgen! 

Zowel de vrijwillige entreebijdrage als het geld dat betaald wordt voor de consumpties van deze avond komt ten goede aan Stichting ALS Nederland. SEC hoopt dat haar jeugdafdeling in grote getale aanwezig zal zijn en dat er veelvuldig BINGO door de kantine van VV SEC zal klinken! 

Wilt u meer informatie of wilt u Marco en Marieke sponsoren voor hun lenteloop? Kijk dan op: https://www.alslenteloop.nl/team/marieke-en-marco-lopen-voor-als/updates