• U bent ingelogd als:

SEC iets rooskleuriger de Pasen in

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Vandaag moest er gewonnen worden om de laatste strohalm te pakken in de strijd tegen degradatie. Zelfs op het niveau waar wij op acteren is het onrustig als je onderaan staat waardoor er een hoop negativiteit heerst! Het maximale wat er te halen is om via de na-competitie de degradatie eventueel te kunnen ontlopen maar dan moest er wel zelf gewonnen worden van DVSU en moest DEV verliezen van Lopik!

De eerste helft was voorzichtig van beide kanten maar was het de ploeg uit Utrecht die meer balbezit had en ook meer bij SEC voor de goal kwam dan SEC bij DVSU! In de tweede helft was het beeld anders, SEC kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en werd aan de hand genomen van Martin Kesterloo die veel duels won op het middenveld terwijl de ingebracht wissels Marc Schimmel en Youri Neerings er ook direct stonden. SEC rook dat er meer in zat en werd in de 76e minuut beloond toen Youri op snelheid langs zijn tegenstander ging en een glaszuivere voorzet afgaf op Daniel Groen die vervolgens de bal beheerst binnen schoot! Vier minuten later liet Daniel Groen opnieuw de Groen Witte juichen toen hij zich zelf knap vrij speelde en de 2-0 binnen schoot!

Met deze overwinning ziet het komende paasweekend er toch weer iets rooskleurige uit en zijn we nog niet afgeschreven!

We moeten zorgen dat we DVSU en DEV onder ons gaan houden! D.w.z. zelf winnen bij het lastige Focus! Lopik kan zich bij winst op DVSU definitief veilig spelen in de 3e klasse terwijl Benschop bij winst op DEV mee blijft doen in de strijd om de 3e periode!