• U bent ingelogd als:

SEC E/C-toernooi sportief en geslaagd!

Geplaatst in Clubnieuws


 Afgelopen zaterdag organiseerde VV SEC een groots dubbeltoernooi voor E- en C-teams.

In de ochtend verschenen 11 E-teams uit de regio vol enthousiasme en goede moed op Sportpark Bosstraat West. In wedstrijdjes van 15 minuten deden alle pupillen hun best om de winnaar te worden van de Bert Kanters wisselbokaal. Dit jaar bleek de thuisspelende SEC E1 niet te kloppen. Met Eemdijk E2 en E1 achter zich op de tweede en derde plaats, wist de SEC E1 de wisseltrofee veilig te stellen voor de eigen prijzenkast. 

In de middag streden tien C-teams om de eer en de Freek Kreté wisselbokaal. De flink aanwezige zon kwam de sportieve sfeer nog extra ten goede en zorgde ervoor dat de massaal meegekomen supporters de zonnebrand tevoorschijn moesten halen, dit overigens met veel plezier. Het toernooi eindigde met een spannende finale tussen AFC Quick C2 en FC Horst C2. Nadat bij het fluitsignaal er nog steeds 0-0 op het scorebord stond, moest een penaltyreeks de beslissing brengen. Een eerste reeks van 5 penalty’s voor beide teams werd wederom met gelijke stand afgesloten, maar uiteindelijk kon AFC Quick met 7-6 de penaltyreeks en het toernooi beslissen in haar voordeel. De SEC C1 mocht als nummer drie het erepodium betreden en sloot daarmee met een fijn gevoel het seizoen af. 

VV SEC kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi met geweldig weer en een geweldige sfeer! De vereniging dankt alle vrijwilligers waaronder organisatie, scheidsrechters en barmedewerkers voor hun medewerking. Daarnaast gaat onze dank vooral uit naar alle deelnemende teams voor hun sportieve aandeel op het veld en bovenal de geweldige bijdrage aan de gezellige sfeer!