• U bent ingelogd als:

SEC- DESTO 1-1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SEC begon goed aan de wedstrijd en had zomaar in de eerste 30 minuten een  2-0 voorsprong kunnen gaan nemen! Daantje liet donderdagavond al zien in goede vorm te verkeren en heeft de pech dat de ballen net niet binnen vallen! Ik gun het dat ventje zo graag dat het geluk bij hem eens mee gaat zitten! Komt gewoon drie keer week over uit Amsterdam en blijft 90 minuten lang zijn stinkende best doen voor het team.

In de 6e minuut kwam hij oog in oog te staan met de lange keeper van DESTO, hij deed alles goed maar zag zijn schot via de paal weer terug het veld in stuiteren. De dieptepass van Peter was ook op maat! In de 20e minuut werd Daan opnieuw prima weggestuurd en werd Daan in de wurggreep genomen door de keeper en had de bal op de stip gemoeten! Je kan echter als scheids niet alles zien want ik vond de man verder een prima partij fluiten.

houtgreep

In de 32e minuut ging de bal wel op de stip nadat Daantje opnieuw in zijn rug werd gelopen! Martin klaarde het klusje en schoot alweer zijn 6e van het seizoen binnen! Even leek er geen vuiltje in de lucht! Het gevaar van DESTO moest van de drie voorwaartsen komen maar die lagen aardig aan de ketting bij Ethan, Maxie en Bobbie! In de 48ste minuut van de eerste helft raakte Bobbie gewond aan zijn hoofd! DESTO wilde de bal niet uitschieten en er werd geschreeuwd om vooral door te gaan. In de extra tijd schoten de Utrechtenaren de 1-1 binnen, erg zuur!

In de 53e min kreeg Daantje een gele kaart. De scheids trok hem niet veel later ook voor Martin en Renzo! DESTO bleef maar praten tegen de scheids en ook vanaf de zijkant, zelfs na de wedstrijd! De scheids werd dit aardig zat een trok 2 a 3 gele kaarten voor DESTO. Gezien de tweede helft was een gelijkspel de terechte uitslag! SEC werd terug gedwongen maar Damion gaf geen krimp!Marc Schimmel had pech dat in de laatste minuut zijn afstandsschot net naast kon worden getikt! Het is alweer het 7e gelijk spel waar we uiteindelijk niet veel mee opschieten! Dat iedereen van elkaar punten afsnoept kan je zien dat we  maar twee wedstrijden minder verloren dan de koploper! Iedereen heeft weer keihard gewerkt voor een goed resultaat en wacht ons nog 11 finales! De uitslagen waren niet ongunstig en zijn we puntje ingelopen